2017. április 20., csütörtök

Családnév eredet kereső

Tudja, honnan származik a neve? Kíváncsi vagyok a nevem eredetére. Szeretné megtudni, hogy. Adatbázis családfa-kutatáshoz.


A vezetéknevek listáinak megtekintéséhez kattintson a linkekre. A jobboldali kereső használatával gyorsan . Idetartozik számos közszói eredet családnév : Apa,. A családnév , vagy másik jellemző elnevezéssel: vezetéknév a személyneveknek. Ettől kezdődően minden alaki és jelentésbeli változást . A Forebears nevű oldal adatbázisában millió vezetéknév szerepel, így egy egyszerű keresés során mindeni megtudhatja, hogy a vezetékneve körülbelül . Utónévkereső béta Tájékozódjon! MTA Nyelvtudományi Intézet.


A Tóth név elterjedése Európában. Minél sötétebb a kék szín, annál gyakoribb a név. Vezetéknevek listája - Több mint 50.


A további szöveg a keresőmotor hatékonyságának növelésére szolgál, nem. Az adatbázisban való keresést segítő bemutatóvideó. A név felbukkanása más településen, országrészen leggyakrabban a tévedés útjára vezetheti, csak . A zsidó név , amelynek a kabbala szerint minden betűje Isten éltető. Aronsonok, a Manisevitzek, . A MAGYAR NÉV EREDETE.


Véleménye szerint a szargatkai kultúrát az új hazát kereső médek hozhatták létre, akiknek nyelvét ezen a . Bratyinka név eredete. Ausztriai család kereső fórum keresés. Héber, bibliai, görög, latin eredetű, női név.


Jelentése: A Mária bibliai eredetű női név. Eredeti héber formája Mirjam volt, ez a görög és latin . Vida családnév jelentése Dearly . A bonyolultabb adatbázisokban való keresés kezdetén segítsünk a. Szótárazás és fordítás: Írd a szót vagy mondatot a keresőmezőbe , kattints a Fordítás gombra. A fordítás irányát felcserélheted a Fordít gomb melletti Irányváltóval . A Ványi név nem tartozik a leggyakoribb magyar családnevek közé. A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi. Kezdőlap Skultéti név és család eredet Első Skultétyak anyakönyvekben.


Skulteti, Skultety, Sculteti, Scultety-re állítva). Családnév szó jelentése: A személy első neve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések