2017. április 12., szerda

Enapló szerepkörök

A szerepkörök kiosztása és a munkaterület átadása során az ügyfelek egyszer használatos kódot kapnak, az elektronikus építési napló alkalmazásban ennek . E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ ALKALMAZÁS. Válasszuk ki az e-főnaplót (kék színnel jelölve a sárga sorral jelölt e - napló alatt). Az „e-főnaplóhoz rendelt szerepkörök ” címsor alatt válasszuk a kivitelezőt.


Amennyiben a benyújtott e - napló készenlétbe helyezési kérelem elfogadásra került. Ha minket választasz, akkor az E - Napló kezelését teljesen levesszük a. A „ Kivitelező – napi jelentésért felelős” szerepkört ki kell osztanod és . Szerepkör és hozzáférési jogosultság szerint 16. Napló vezetés jogosultság átadása és visszavétele.


VMMK Építési tagozat kivitelező. Gyakori kérdések - Megoldjuk az e - napló megnyitását és vezetését Ön helyett! Bejegyezni, betekinteni . Elektronikus építési napló készenlétbe helyezése, megnyitása vagy zárása,. Az elmúlt pár évben sokat változott az e -építési napló rendszere, sok könnyítés,. Belépés az e - napló rendszerébe.


E - napló , főnapló, alnapló. Munkaterületek átadása. A felkérés az alkalmazásban a NÜJ megadásával történik.


Válassza ki a legördülő listából a megfelelő e -építési napló alkalmazást! E - ÉPÍTÉSI NAPLÓ - SZEREPKÖRÖK JOGOSULTSÁGAI, pdf, 232. E -építési napló (elméleti) felépítése e -főnapló-1. Minden, amit az elektronikus építési napló vezetéséről tudni kell!


Problémái merültek fel. Az építtető az elektronikus építési napló készenlétbe helyezését. FVM-napi jelentésre jogosult szerepkör kiosztásával kell bejegyezni).


A mobilalkalmazás, kizárólag a webes ÁLTALÁNOS építmények e -építési napló alkalmazásban . Web-es e - napló - teljes funkcionalitás. Off-line e - napló támogatás: csak napi jelentések és eseti bejegyzés. Az építőipari kivitelezési munkákat érintően két szereplő tevékenységét érintik szigorú összeférhetetlenségi szabályok: - a. E-építési napló készenlétbe helyezés megrendelése. Főnapló készenlétbe helyezése.


Vállaljuk az elektronikus építési napló megnyitását és napi szintű vezetését,. A főnapló készenlétbe helyezése és a szerepkörök kiosztása . Milyen időponttól kell e - naplót vezetni? A bejelentés az elektronikus építési napló készenlétbe helyezésével valósul.


E - főnaplón belül az e -főnaplóhoz rendelt szerepkörök részen új . Az e -építési napló vezetése során csak olyan cég képviseletében osztható és vállalható szerepkör , aki, illetve amely a személyes profilban rögzítésre került.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések