2017. április 10., hétfő

Mozanaplo hu belépés

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. A mozaNapló lehetővé teszi az iskola mindennapjai során felmerülő adatkezelési, szervezési és statisztikai feladatok számítógéppel történő elvégzését. Saját fejlesztésű elektronikus osztálynaplónk olyan tanulmányi információs rendszer, amely egységes felületen teszi lehetővé az iskola mindennapjai során.


Mozanaplo hu belépés

Az iskola elektronikus naplójának elérése, és a belépési jelszó módosításának leírása. Széchenyi projekttábla. Partnerünk a maiskola. Ha kíváncsi legfrisebb híreinkre, iratkozzon fel . Logins are recorded for safety, data traffic takes place via protected and encrypted Internet connection.


The system detects and stores failed login attempts of . Előfordulhat, hogy néhány böngésző nem biztonságosnak jelzi a weblapot, nyugodtan lépjenek be. Minden szülő és tanuló egyedi felhasználónevet és jelszót kapott, ezekkel tud . Napló - internetes, elektronikus osztálynapló. Amennyiben több gyermekük jár az intézménybe, belépés után több . Elérhető az iskola honlapjáról vagy bekesiskola. Bejelentkezés tanároknak.


Kérjük, adja meg gyermeke. Belépés diák adatokkal. Ha már regisztrált oldalunkon, . A felhasználónév és jelszó megadása után alapesetben a haladási naplót látja, . Horváth Miklósné intézményvezető-helyettest keressék. Köszönjük a megértésüket és türelmüket!


Igazgató: Palatinus Pál. E-napló belépés Kréta E-ügyintézés Eseményeink, programjaink időpontjai Aktuális menza étlap és . Sze Tanítás nélküli munkanap ápr. Az elektronikus napló bevezetése segíti a szülők naprakész tájékoztatását, lehetőségét ad a szülő és pedagógus közötti folyamatos kommunikációra. Tájékoztató a Mozanapló használatáról szülőknek (pdf)-. Diákjaink több korcsoportban is az élen végeztek a nemzeti levéltár országos versenyén.


Mozanaplo hu belépés

A változatosság kedvéért egy görög király történetét szeretném röviden összefoglalva leírni. Sokszor írjuk, mondjuk: már a görögök is. Az E-kréta eléréséhez kattintson ide. Digitális munkarend portál.


A kapott jelszót az első belépés után meg tudják változtatni. Mozaik Kiadó Elektronikus Napló. A tájékoztatás elsődleges eszköze a Mozanapló.


Mozanaplo hu belépés

A naplóba való belépés után az ÜZENETEK menü ÜZENET BEÁLLÍTÁSOK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések