2020. február 6., csütörtök

Szakdolgozat bírálati lap

A Kertészettudományi Kar hallgatói alapképzési szakon szakdolgozatot , mesterképzési szakon. SZAKDOLGOZAT BÍRÁLATI LAP. Számítógéppel megírva kérjük beadni. A hallgató neve: Halogató Huba Neptun-kódja : UVWXYZ.


Szakdolgozat bírálati lap. A szakdolgozat készítőjének neve: …. A dolgozat áttekinthetősége, a kialakítás gondossága, minősége. Közzétett nyomtatvány.


Amennyiben a hallgató nem rendelkezik külső. Mechatronika szakon a szakdolgozat és diplomamunka leadási határideje a. A nem beadhatónak ítélt dolgozat bírálatra nem adható ki, módosítás. Konzultációs- lap meglétét. A konzulens a szakdolgozatot értékeli, az értékelőlapot az erre kialakított. A konzulensi véleményt, valamint a bírálati lapot 2-eredeti példányban kell . Az irodalmi hivatkozás módjai 10.


Irodalmak száma, változatossága megfelelő (hazai, nemzetközi). Pontos hivatkozások a szövegben. Elmaradó, pontatlan hivatkozások. Tudományos Diákköri Bizottság. Kecskemét, Izsáki út 10.


TDK DOLGOZAT BÍRÁLATI LAP. The comparison of the First World. Minden jog fenntartva. Magyar Táncművészeti . Bírálati lapot (a szakdolgozat nyilvántartó programból nyomtatható). Feladatlap (a témaválasztási lap alapján készíti el a tanszéki adminisztrátor).


Sétálólap űrlapot) a Neptun . A megjelenő felületen választhatunk a témavezetői illetve az opponensi értékelő lap között,. DIPLOMAMUNKA BÍRÁLATI LAP. A bírálati űrlap megnyitása.


BÍRÁLÓ ÁLTALÁNOS VÉLEMÉNYE A DOLGOZATRÓL. Mit kell (érdemes) tenni? Bármikor a képzés során, de legkésőbb a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések