2020. február 6., csütörtök

Mozanapló belépés

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Az iskola elektronikus naplójának elérése, és a belépési jelszó módosításának leírása. Saját fejlesztésű elektronikus osztálynaplónk olyan tanulmányi információs rendszer, amely egységes felületen teszi lehetővé az iskola mindennapjai során. Digitális osztálynapló. Kiadónk digitális osztálynaplója, a mozaNapló évek óta biztosít megbízható, folyamatosan fejlődő adminisztrációs rendszert . Széchenyi projekttábla.


Mozanapló belépés

Név: Email: Feliratkozom. E-napló bejelentkezés E ellenőrző könyv. Legfrisebb híreink. Bejelentkezés a rendszerbe. Kérjük, jelentkezzen be.


Felhasználónév és jelszó megadása szükséges. Kötelezően kitöltendő . Belépés diák adatokkal. Ha már regisztrált oldalunkon, . Elektronikus napló elérése. A webhelyen regisztrált felhasználónév.


Mozanapló belépés

A felhasználónévhez tartozó jelszó. Kérdéseikkel forduljanak bizalommal iskolánk . A belépés biztonsági szempontból sem túl megnyugtató. Hit, tudás, szeretet… Menü.


Amennyiben több gyermekük jár az intézménybe, belépés után több . Legközelebbi események. A mozaNapló lehetővé . Szentmise - 6a osztály Tanári fogadóórák Rekollekció - húsvéti lelki. Páduai Szent Antal Általános . Mozanapló – GFF Békés.


Mozanapló belépés

Ehhez készítettünk egy kis . Az elektronikus napló bevezetése segíti a szülők naprakész tájékoztatását, lehetőségét ad a szülő és pedagógus közötti folyamatos kommunikációra. Az E-kréta eléréséhez kattintson ide. A veszélyhelyzet által . Az iskola átmenetileg távoktatásos formában működik, diákokat nem fogad.


Lépjen kapcsolatba Velünk. Forduljon hozzánk bizalommal! Ha bármilyen kérdése adódna, keressen minket a megadott .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések