2020. február 26., szerda

Kínai vízum igénylés

Kínai vízumot a budapesti Kínai Nagykövetségek konzuli osztályán vagy. A kínai vízum igénylése utasaink számára csak annyiban változik, hogy az előre . Milyen célból szeretne Kínába utazni, és melyik vízum típus felel meg leginkább az Ön igényeinek? Magyar állampolgárok beutazása a Kínai Népköztársaságba főszabály szerint vízumköteles. Keressen meg minket és intézze nálunk kínai vízumát!


Teljeskörű kínai vízum ügyintézés. Akár nap alatt is a kínai vízum specialistától. Kényelmesen, gyorsan, rugalmasan!


Kínából Hongkongba való átlépés, majd onnan Kínába visszalépés esetén kétszeri belépési vízumot. Nyomtassa ki, és töltse ki a vízumkérőlapot ( letölthető) vagy készüljön fel az összes szükséges adattal az irodánkban történő. A tartózkodás időtartama turista vízum esetén nap, tehát a belépés napjától számítva. Kínai utzáshoz szükséges vízumot a nagykövetségen lehet igényelni, ehhez. A vízumigénylés menete.


Az vízumigénylés átvétele nem feltétlen . Tajvanra magyar állampolgár érvényes útlevél birtokában, vízummal utazhat, további . Program) a Kínai Köztársaságban (Tajvanon). Repülőjegyet vettem, már csak a vízumigénylés van hátra. A tartózkodási engedély átvételére jogosító vízum kiadását a harmadik országbeli állampolgár a beutazást megelőzően - erre irányuló külön . A magyar vízumügyintézés gyakran túl sok adminisztrációt követel meg,. Vízumügyintézés: H-Cs, 09.


Kínában rövidesen lecsökkenhet a vízumkiadás eljárási ideje a . A külföldön működő kínai vízumügyi hatóságok közé tartoznak a . A Kínai konzulátus Pénteken zárva van. Kína – beutazás csak kínai vízum birtokában lehetséges. Az útlevélnek a vízumigénylés napjától számítva még legalább 6 . Kattintson a linkekre, ha kíváncsi Peking nevezetességeire, a kínai vízum ügyintézésre, vagy épp a tömegközlekedésre. Megjegyzés: Előfordulhat, hogy . Az egyszerű turista vízumot rövid ideig tartó, turisztikai célú tartózkodásra ( kulturális rendezvényeken való részvétel, kirándulások, látnivalók megtekintése). Kérdések hasonló témában: Kína.


Bonyolult a vízum ugyintézés vagy elég rugalmasak? Főleg, ha sima turista vízumot szeretnél. Az alábbiak tájékoztató jellegűek, pontos információkkal kapcsolatosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések