2020. február 12., szerda

Okirkapu

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. A korábbi bevallások adatai. Belépés OKIRKAPUN keresztül. KÜJ és KTJ számok igényléséhez az OKIRKAPU rendszerébe kell belépni (ügyfélkapuval). KSZGYSZ konferencián jártunk, ahol a téma az új OKIRKapu volt.


Tanácsadásért keresse fel cégünket! A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége kamarai . J OKIRKAPU BEJELENTKEZÉS feliratot választva, a felugro ablakba kell beírnia a KÜJ számot. Azonosítás után lehet kiválasztani az adatszolgáltatás típusát. OKIRkapu felület használatáról. Mit kell tudni az RNY-ről?


A Rendelkezési Nyilvántartás a természetes személyek és szervezetek elektronikus ügyintézésre vonatkozó rendelkezéseit tartja . OKIRKAPU fejlesztés Az OKIRKAPU projekt keretében egy új adatszolgáltató rendszer készül el, amely az ÁNYK adatlapokra épülő környezetvédelmi . OKIR rendszert felváltja az új webes felületű OKIRKAPU rendszer. A két rendszer közti adat migráció miatt . További ötletek tőle: Kati Nagy. OKIRKapu online adatszolgáltató felületen keresztül kell adatot szolgáltatni.


Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés. Ez ugyan az OKIR eddigi rendszerére épül, . Rövid instrukciók és tippek XML file (.xml) fájlok PDF átalakítására. A különböző lehetőségeket magyarázzuk el. Our new desktop experience was built to be your music destination.


Tájékoztató – A KÖFOP-1. Az OKIR továbbfejlesztésének eredményeként, az OKIR .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések