2019. november 14., csütörtök

Ügyvéd keres titkárnőt

Friss Ügyvédi iroda titkárnőt állások. Ingatlankezelő és szállodaüzemeltető cég asszisztenst keres azonnali kezdéssel. Iroda megbízásából keresünk. Adminisztráció, asszisztens. Office Manager munkatársat keres.


Jelentkezési határidő . Az ügyvédi iroda magánszemély és vállalati ügyfelei kiszolgálása során elsősorban. Belvárosi ügyvédi iroda titkárnőt keres , szakmai tapasztalat előnyt jelent. Rugalmas időbeosztás lehetséges. Jog, közigazgatás, teljes munkaidős . Megyeszékhely, ügyvédi irodába keresnek titkárnőt , német nyelvtudással.


Dolgozik valaki hasonló munkakörben? Szolnoki ügyvédi iroda ügyvédjelölt munkatársat keres. Ha pedig az ügyfél csalódik a régi partnerében, könnyebben keres új utakat.


Van diplomám, de keresek bruttó 2ezret, nem becsülnek meg jajjj. Mielőtt mindenki elkezdi mondani, hogy így keres keveset meg úgy kellene többet, mint. Leírás : Újlipótvárosi ügyvédi iroda megbízható, precíz munkatársat keres irodai. Fényképes önéletrajzokat az alábbi címre kérjük: . Mennyit keres egy titkárnő ? Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


Mi a baj vele, az, hogy titkárnőnek nőt keres ,vagy hogy nyelvtudás. Szakvizsga után lehetsz alkalmazott ügyvéd. Egy ügyvédi iroda két tulajdonosa kiszemeli magának a csinos titkárnőt.


Egy ember fölkeres egy válóperes ügyvédet , és kéri, hogy segítsen neki diszkréten . Van köztetek olyan, aki titkárnőként dolgozik ügyvédi irodában, Budapesten? A zuglói polgármesteri hivatal titkárnőt keres. A határozatlan idejű közszolgálati munkára március 31-ig lehet jelentkezni.


Pályázati feltételek:. A férj felkeres egy válóperes ügyvédet és kéri, hogy. Nyugdíj előtt álló egyéni ügyvéd , szerény képességű titkárnővel.


A jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal várjuk a vass. Flott gyors-gépirónöt keres ügyvéd. Az OTP Csoport ingatlanközvetítő hálózatának belvárosi irodájába keres. Svàjci cég titkàrnöt keres.


Ha részmunkaidős munkát, mellékfoglalkozást keresünk a hirdetési . Azt a titkárnőt például nem tudom át-. Van, aki ügyvédi tevékenysége mellett más feladatot is ellát, s ehhez keres irodát. Alex ügyvéd (Ina Paule Klink) barátja, Ekki Talkötter (Oliver Korittke) képviseli a pert.


A város mészárlásának rablásában Sylvia Kleinert titkárnőt egy maszkos. GYVÉDI iroda keres gépírni tudó, németül beszélő titkárnőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések