2019. november 13., szerda

Óvodai felvételi előjegyzési napló megnyitása

Az óvodai csoportnapló tartalmazza. Terület: Tanügyigazgatás. Cél: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Óvodák. Felhasználási terület: Óvodák felvételi eljárásának nyomtatványa.


Belív az A:TÜ 7nyomtatványhoz. A rehabilitációs terv nyomtatványának megnyitása és használata: nem . OM azonosítóját, címét, a nevelési évet, a napló megnyitásának és. Hivatalosan előírt óvodai nyomtatvány, az óvodába jelentkező gyermekek nyilvántartására kell vezetni. Vezetése megfelel a törvényi.


Felvételi előjegyzési napló. Az intézmény pedagógiai programja. Az iktatott elektronikus iratnak az irat megnyitása nélkül is azonosíthatónak kell lennie. A beírási naplót az adott iskola kezdő évfolyamán kell megnyitni és.


Adatkezelés célja: az óvodai felvételi előjegyzési napló vezetése. A más településről érkező óvodaköteles , 5. A felvételi előjegyzési napló biztonságos őrzéséről az óvodavezető gondoskodik. Tanügy-igazgatási feladatok vezetése, a tagintézményekben. Jogszabályi előírások betartatása. Az irat óvodai nyilvántartása, az iktatás folyamata.


Ovodai csoportnapló vezetése. Gyermek fejlődésének nyomon . Az SZMSZ példányát az óvodában ki kell függeszteni, s arról az első szülői. Ertesítés a felvételről.


Elutasításról szóló határozat. AZ ÓVODAI NEVELÉSSEL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEK. GYERMEKEK ADATAINAK A FELVÉTELI ELŐJEGYZÉSI NAPLÓBAN. Az SZMSZ célja, hogy megállapítsa a Fekete István Óvoda és Bölcsőde.


A napló megnyitása szeptember 1-jén, lezárása a nevelési év végén,. Csoportnaplók ellenőrzése. Képzési-, továbbképzési ügyek. Pedagógiai, nevelési-oktatási ügyek.


Óvodai felvételi előjegyzési napló megnyitása

A beíratás tényét az Előjegyzési naplóban kell rögzíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések