2019. november 21., csütörtök

Pénzügyi számvitel példatár 2019

A harmadik lépcsőfok tartalmazza a szakmai alapismereteket , bevezet a . Menedzsment alapismeretek. Vállalati gazdaságtan. Szállodai alapismeretek. Művelődéstörténet alapjai.

Az utóbbi tárgyakból . Gyakorlati elemzés és vizsgálat: . Az értekezés általános, összegző célkitűzéseként a konszern számvitel módszertanának bemutatását, a konszolidáció hatásainak elemzését, valamint speciális . Kötés típusa: Tűzött kötés. Kiadás helye: Budapest. Banki számvitel - Banking Accounting.


Számviteli alapismeretek - Accounting. TANTÁRGY NEVE SZÁMVITELI ALAPISMERETEK Neptun kódja: I608E .

Pénzügyi számvitel példatár I-II. BGE -PSZK-n és Corvinuson szereztem diplomát számvitel szakon, regisztált mérlegképes könyvelő vagyok. A személyi jövedelemadó legfõbb jelllemzõi. Szent István Egyetem.


Társadalomtudományi alapismeretek , pl. Fekete Mátyás: Turisztikai alapismeretek. Német pénzügyi- számviteli és üzleti nyelvkönyv leírása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karra vonatkozó külön rendelkezések. A pénzügyi rendszer, pénzügyi alapismeretek.


Gazdasági informatika alapjai tárgy oktatása, tapasztalatok a BGE KKK-n. A vállalkozások általános pénzügyei. A példatárat ajánljuk BGF hallgatóin kívül a mérlegképes könyvelői, a pénzügyi és számviteli ügyintézői és a vállalkozási és bérügyintézői . Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy hallgatóink harmadik helyezést értek el a BGE által megrendezett VII.


Reizingerné Ducsai Anita - dr. A PM középfokú pénzügyi- számviteli és vállalkozási ügyintéző . Jogi alapismeretek - BGF tankönyv. A BGF gyakor- latorientált.

A MAGYAR NEM-PÉNZÜGYI JELENTÉSEK AZ EU ELVÁRÁSAI TÜKRÉBEN. A számvitel törvényi szintű szabályozásának szükségessége. Budapesten megtartott, a BGF KVIK és a GKRTE szakmai konferenciájáról, . PSZ-GM szak szakirny BA TANTRGYI TMUTAT zleti idegen nyelv 1. Bge pénzügy számvitel 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések