2019. november 27., szerda

Tanító munkaköri leírás

Tanító munkaköri leírása. Rövid leírás , Meghatározott tanrend szerint tanítja, oktatja, fejleszti, neveli az általános. Az iskola alsó és felső tagozatán az alapvető feladat a gyermekek iskolai életre szocializálása . A TANÍTÓ MUNKAKÖRI LEÍRÁSA. Az OMK és a Bíró utcai iskola 1–4.


Munkaköri leírás (minta). Az iratminta tartalma: Napközis tanító munkaköri leírás tartalmazza a munkavállaló nevét, a munkavállaló munkakörének megjelölését, a munkakörbe tartozó . A munkaköri leírás szerepe és a munkaszerződés összefüggései. Tagintézmény-vezető, óvodaigazgató:.


Közvetlen felettese: az igh. A rajz grafika tanár munkaköri leírása. A tanító munkaköri leírása. A hangszeres tanárok munkaköri leírása.


A néptánc pedagógus munkaköri leírása. A törvényben meghatározott kötelező óraszámon belül végzi a képesítésének és szakjá . A pedagógus kötelessége (ügyelet, tanítás, foglalkozás) 12. Szaktanár munkaköri . Az oktató személyzet szerepeit és feladatait a munkaköri leírás körvonalazza. Révkomáromi János Általános Iskola tanító munkakör betöltésére. Tanár munkaköri leírás -mintája.


Budapest, Bőrfestő utca 5-9. Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium. Kiskörei Vásárhelyi Pál Általános Iskola tanító.


A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozott idejű. Illetmény és juttatások: Az illetmény . Napközis nevelői feladatok ellátása a munkaköri leírás szerint. Külső-Pesti Tankerületi Központ.


Főiskola, tanítói végzettség matematika műveltségi területtel,. A dolgozó neve: Születési adatai: Anyja neve:. Az intézményvezető helyettes munkaköri leírása. Az igazgatóhelyettesek munkájukat munkaköri leírás, valamint az igazgató .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések