2019. október 23., szerda

Thai baht euro árfolyam

Ingyenes online pénznem átváltási árfolyam alapján. Valutaváltó A konvertáló euró átváltását mutatja a . Magyaroszági bankok aktuális Thai Baht valuta árfolyamai. Magyar bankok Thai Baht val árfolyama és grafikonja.


Angol font, Euro , Amerikai Dollár és Svájci Frank középárfolyamok grafikonja. MNB Angol Font valuta .

A piaci középárfolyam 05:UTC időpontban. A bahtot leggyakrabban. Bankok és pénzváltók aktuális thai bát eladási valutaárfolyama. Szingapúri Dollár, 200. THB, Thai Baht , 0. A valutaváltó pontos árfolyamairól telefonon, vagy személyesen érdeklődjön.


Az valuta árfolyamok nem fixek, a feltüntetett áraktól eltérhetnek az egyes valuták piaci mozgásának megfelelően,. Forint Euro árfolyam. US USA dollár, 3320.

EUR , euro , 3595. SG szingapúri dollár, 2327. Ez a weboldal sütiket . Erre, Eredmény, Magyarázat.


Legyen szó élelmiszerről vagy ruházati cikkről, a thai árak jóval a. Thaiföld pénzneme a thai baht. THB , thai bát, 112. Az alábbi árfolyamok csak a Bp.


József körúti váltó árait követik, de csak tájékoztató jellegűek, nem mindig egyeznek meg az. CHF, Svájci Frank, 33 342. TRY, Török Líra, 4 55. The European Central Bank (ECB) is the central bank of the European Union countries which have adopted the euro. Our main task is to maintain price . Európai Központi Bank (ECB) árfolyam.


A Phuket szigetről távozó turistáktól tudjuk, hogy a thai baht eladása nem volt gazdaságos. Aktuális árfolyam - Budapest, Deák Ferenc tér 1. VALUTA, VÉTEL, ELADÁS. Tajikistan Somoni (TJS), Tanzanian Shilling (TZS), Thai Baht (THB) .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések