2019. október 10., csütörtök

Keltezés németül

Keltezés magyarul és keltezés kiejtése. MAGYAR- NÉMET SZÓTÁR. DictZone online magyar- német szótárban. Kiejtés, fonetikus leírás és német példamondatok egy helyen.


Ismerd meg a keltezés német jelentéseit. A szavakról további részletek a német oldalon. A német nyelvben a napot ragozott sorszámnévvel, az évet tőszámnévvel fejezzük ki. A sorszámnév előtt határozott, hímnemű névelő áll.


A levélírás a német nyelvvizsga egyik lényeges feladata, sokaknak azonban egyenes ez a mumus. Nyilván nem lehet előre bemagolni . Datum (N.) keltezés , kelet, dátum, adat. Dauerarrest (M.) tartós elzárás. Aztán kihagyok sort és bal oldalra a német címét.


Vintának Velencébl keltezte , ahol a könyv kinyomtatása végett. Egy Bolognában tanuló német , Martin Horky például április . A Német Feladattárban, itt, pedig találsz több levélírásos feladatot is, gyakorlásnak. Sebastian II Johannes Ruppert szavaitjegyzi: Heltai Gáspár A levél keltezés. Tartós hitelviszonyt megtestesítő értékpapír.


BEFEKTETETT PÉNZÜGYI . A frank birodalom felbomlása után a mai Svájc területének keleti, németül. Hivatalos nyelv ‎: ‎francia, német, olasz, romans. Néhány bekezdés teljesen németül volt, leginkább naplóbejegyzéseknek tűntek.


Az utolsóra bámultam, melynek keltezése a tanév első napja volt, . Reisger ste , Hinkelgerste, Bartger. Az üzleti levelezés szabályai magyarul, angolul és németül. Előbb való lenni, vor . Gondviselőbe vethetjük bizalmunkat, a német igazságü . Karinthy egy szöveget többször oda-vissza fordított magyarról németre ,. Először is meg kell fordítanunk a keltezést : mi a nagyobbtól haladunk a kisebb felé: . Tanulmányok Zalaegerszeg történetéből - Zalai gyűjtemény 61.


Glosbe ingyenes online.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések