2019. október 17., csütörtök

Óvodai nyomtatványok letöltése

Információk a beiratkozásról. Iskolai, óvodai nyomtatványok. Letölthető nyomtatványok. Rendezés: ABC növekvő, ABC csökkenő, Cikkszám növekvő . Alapdokumentumok (5).


A megszűnő nyomtatvány helyett – a hatályos jogszabályok értelmében – az alábbi új.

Az óvodai csoportnapló tartalmazza. Törvény a gyermekek . NEVELÉSI ÉV - PDF Free Download. Nyomtatvány , szállítólevél, 25x A VICTORIA B. Minden óvoda számára kötelező intézményi szabályzatok, nyomtatványok. Tankötelezettség megállapításához szükséges óvodai szakvélemény.


A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. Felhasználási terület: Óvodai nyilvántartás külső borítása az óvodások napi megjelenésének, távollétének regisztrálásához. OVIADMIN – óvodai adminisztrációs rendszer és dokumentumtár.

A fárasztó papírmunka mellett az óvónők kevesebb időt fordíthatnak a . Csak a Pátria által gyártott és forgalmazott, és Tü. Az éppen aktuális nevelési évben . A kötelezően használt nyomtatványok használata és tartalma Irányadó. Kapcsolódó dokumentumok, nyomtatványok , útmutatók, hirdetmények. Kovács Istvánné óvodavezető tel.


Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Osztály), nyomtatvány letöltése PDF-ben. Fontos tudnivalók az óvodai jelentkezésről, beiratkozásról, felvételről, felmentésről, az integráltan nevelhető sajátos nevelési igényű . Ingyenes étkezés az óvodában , kötelező nyomtatványok. IGAZOLÁS az átmeneti gondozásban lévő, az ideiglenes . A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek elsõ óvodai.


Miskolci önkormányzati fenntartású óvodák körzetei:. Kategória: Hírek, Hírek. Az érdekfeszítő előadások a bázis és modellóvodák műsora tette . Tanügyi nyomtatványok (TA).


Kapható amíg a készlet tart! Az ügyintézéshez használt letölthető formanyomtatványok : nincs. Igénybe vehető elektronikus programok letöltése : nincs.


Kérjük a szülőket, hogy az óvodai beiratkozással kapcsolatban telefonon.

Akik nem tudják letölteni , azoknak telefonon segítséget biztosítunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések