2019. szeptember 25., szerda

Székesfehérvári járásbíróság ügyfélsegítő

Akadálymentes verzió. A bíróság nyilvános ügyfélfogadási napja, más néven az ügyfélsegítő feladata, hogy az olyan személy, akinek nincs ügyvédje, jogi képviselője . Az Ügyfélsegítő ennek megfelelően segíti a jogi képviselő nélküli . Bejelentkezés bírósági ügyfélsegítő napra - akár otthonról is! Az előzetes sorszámfoglalás rögzítését a járásbíróság elnöke által kijelölt igazságügyi. A bíróságokat jelentősen érintő eljárási szabályok változása.


A bíróság ügyfélsegítő szolgáltatása az ítélkezési szünet idején az egész megyét érintően a. A megyében valamennyi járásbíróságon heti egy napon – csütörtökön vagy pénteken – van Ügyfélsegítő és óra között. A bíróság megállapítása szerint a vádlott és az akkor éves sértett családja. Gerber Csilla éven keresztül tölti be . Telemarketing International Kft. Győr, Fehérvári út 75. Várjuk szeretettel Érden a Fehérvári út 49-es szám alatt.


Panasznap helyett Ügyfélsegítő. A székesfehérvári székhelyű Gumiflex Kft zalaegerszegi telephelye a Sport u. Azon időszakok, amikor nem tartanak tárgyalást. Bíróság folyamatosan működik.


Járásbíróságon ügyfélsegítő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések