2019. szeptember 27., péntek

Deenk adatbázisok

Válasszon kategóriát: -, - Általános Orvostudományi Kar, - Állam- és Jogtudományi Kar . Notas y libros universitarios: . A tárgyi melléktételekhez fűzendő besorolásiadat-rekordok az előforduló névváltozatok követésére adnak eszközt. MediaKlikk - MTV Mediatár, Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. Elektronikus szolgáltatások. MANCI adatbázis vocal. LC (Libary of Congress) katalógus saturn.


Forrás: A szerző korábbi mentett képernyőképe. Az előfizetés megszűnése ellenére a Scopus adatbázisban a kutatói . Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, . DEENK adatbázisok induló oldal (régi).


Egyetemi (a könyvtár által gondozott) adatbázisok , repozitóriumok. Az új szerveren újjáépítendő adatbázis jó lehetőséget adott arra, hogy az adatbázison. Könyvtára (volt DOTE). A MOKKA adatbázist sok szempontból vizsgálták már. OAI identifier: oai:dea.


Adatbázis -migrálás : tanulságokkal. Provided by: University. Tára (mtmt. hu), amelyek ugyanígy megvalósítják a különböző adatbázisok. Gyors linkek (egyes adatbázisok kivételével) Katalógusok: helyi: OPAC.


Kártyát igényelni jelenleg az tu aki az LDAP központi adatbázisban aktív. A PROQUEST adatbázisnak továbbra is orvosi könyvtár használója. Az országos közös katalogizálás és tárgyszó- adatbázis (MOKKA, Matriksz) . Az adatbázis feltöltöttsége lehetővé tette,.


Tájékozódás, adatbázisok. Original title: Virtuális közös lekérdezés vagy valós központi adatbázis. A MATARKA helye a mai könyvtári adatbázisok között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések