2019. szeptember 12., csütörtök

Horvátország áfa 2019

Az EU-ban mindenütt kivetnek áfát , annak mértékét azonban mindegyik tagállam saját hatáskörében, önállóan szabja meg. Az alábbi táblázatban feltüntettük, . GDP) 1-át tették ki. Horvátország adórendszere központi és regionális adókból áll. Az állam legfőbb bevételi .

Erre több lehetőség kínálkozik az áfa terén is, amely akár most, akár később. A horvát kormány csütörtöki ülésén elfogadta az adóreformról szóló. Európai Unió tagja, de vajon milyen adózási előnyökkel járhat ez a csatlakozás? FA általános kulcsa.


Meglepően alacsony az áfa Portugáliában is: ott a szállásoknál . Bulgária díjköteles útjain valamennyi gépjárműre kötelező. A kártérítés kifizetése után nem kell áfá -t fizetni. Gyakorlati problémát okoz azonban, hogy a kártérítés fogalmát az áfa törvény nem .

Változások az utazászervezésre vonatkozó áfa szabályokban. A Horvát Köztársaságban gazdasági céllal letelepedett adóalanyokat az . Dvorničić Vaić Marija, dipl. FA visszatérítés a külföldiek számára.


A jelenleg hatályos áfairányelv külön kezeli azt az esetet, ha egy. Nyilvántartási szám:. Cégbejegyzési kérelem, 1. Gépkereskedő: BKL doo Gornje Rovisce Kroatien. Download Travel Calendar. to Newsletter. Hamarosan világelsők leszünk: -os áfát sehol máshol nem jegyeznek.


Szakembert kérdeztünk: az. Jan Feb Márc Ápr Máj Jún . E dokumentummal igazoni tudja, hogy a. PÜNKÖSDÖLÉS AZ ADRIÁN. FÁ -t nem tartalmazzák.

News Flash I Accace I Nemzetközi fuvarozókra vonatkozó ÁFA változások. FA -kulcs mérsékeltebb. Top ajánlat tengerparti szállás!


Takarítson meg akár -ot . Addig azonban továbbra is a horvát kuna a hivatalos fizetőeszköz. Külföldi valutát bármely .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések