2019. szeptember 25., szerda

Lőrincz név eredete

LŐRINCZ vezetéknévhez tartozó nevek kezdőbetűi - Családi- és keresztnevet. A kilencvenes években ritkán fordult elő, a kétezres években volt olyan év amikor benne volt az első százban. Különösen meglepő, hogy a leggyakoribb keresztnévi eredetű családnév a. A keresztnévi eredetű , alapnévi (végződés nélküli) családnevek száma a vizsgált. H MIHÁLY - ‎ Idézetek száma: - ‎ Kapcsolódó cikkek Csaladnevek enciklopediaja regi. TAMOP-4_2_5-09_Csaladnevek_enciklopediaja regi.


Helynévi eredetű családnevek. A laurus (babér) szóval később hozták . Kqllá t, Kolos, Kozma, László, Lázár, Léna rt, Lóránt, LŐrincz ,. Márkus, Márton, Máté. A Nemes családnév a társadalmi helyzetre, szerepre utaló nevek csoportjába tartozik.


Ezen a csoporton belül kétféle altípusba is besorolható. A falu történetének feltárásakor rendkívül fontos a családok eredetének és a. Filozofická fakulta UK fphil. Vörös Ferenc: Szlovák eredetű családnevek Kárpát-medencei névföldrajza. Közhasznu esmeretek tára: P-Python books. Hihetőbb e név eredetéről azon elbeszélés, melvet Rehfues Nápoly festeményében közöl.


Encyclopedias Szempontok és módszerek a személynév és etnikum. Ilyenek többek között az egyházi eredetű keresztnevekből továbbképzett. Gabriella betűs női. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor egyelőre sajnos . Beregmegyei eredetű Szabolcs- és Ugocsavármegyékben is elterjedt régi csalá melynek . Laurentum vidékéről származó férfi.


Lőrincke, Lörke, Lenci.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések