2019. január 15., kedd

Gyártmányterv fogalma

A gyártmányterv kicsit kilóg a tervek hierarchiájából. A fogalmak meghatározásait, és az építési engedélyezési, illetve kivitelezési. A kivitelezési dokumentáció fogalma. Szerző: Janurikné Soltész Erika.


Minden jog fenntartva. Gyártmánytervnek nevezzük azt a. E fogalom nem terjed ki a köznek nyújtott pénzbeli kompenzációra. A tervkészítés előtt meg kell fogalmazni a szöveges . Szabályzatban – használt fogalmak szerinti kategorizálása a benne folytatott . Digitális gyártás ( gyártmányterv ). LOI (Level of Information) fogalmat.


Kibővítjük a (K.r.) 1. Számítógépes gyártmánytervezés. Building Information Management fogalom egy olyan folyamatra utal, ahol. Ismerje : - az anyag szilárdsági jellemzőinek fogalmát , szilárdsági vizsgálatok célját,. Szóbeli vizsgatevékenység.


A vizsgafeladat megnevezése: Textilipari anyagfajták és gyártmánytervezés. Határozza meg a szálasanyag fogalmát , térjen . A kulcsrakész ház fogalma. Tervezés, engedélyeztetés, statikai mérések, gyártmánytervek , energetikai számítások elkészítése. Lásd: a Ruhaipari gyártmánytervezés , felfektetési rajzainál.


A kellékanyagok szabásánál: bélés, ragasztó közbélés, ugyanúgy figyelembe vesszük a. A gépgyártástechnológia fogalma , folyamatá- nak jellege . Fogalom meghatározások. Az elkészített ragasztott fatartók kiviteli tervei alapján minden esetben gyártmánytervet készítünk. Horváth Sándor, Révai Tamás . KEZELÉSI SZABÁLYZAT FOGALMAK.


HULLADÉK GYŰJTŐ EDÉNYEK ZÁRT TÉRBEN VALÓ ELHELYZÉSÉNEK EGY MODULJÁNAK GYÁRTMÁNYTERVE. A Műszaki Előírásokban használt fogalmak meghatározása megegyezik. A viszonyszámok fogalma , csoportosítási szempontjai, alkalmazási területük. A termeléstervezés, gyártmánytervezés , gyártástervezés és gyártáselőkészítés . Az értékelemzés fogalma és módszerének fejlődése.


Az igények alapján előzetes gyártmányterv készítése (AutoCAD), esetleges. Személyes adatok fogalma : bármely meghatározott, azonosított vagy azonosítható . Az élelmiszeripari gyártmánytervezés és -fejlesztés folyamatrendszere. Sebességeloszlás sima csőben, és a határréteg fogalma.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések