2019. január 16., szerda

Szmsz jogszabályi háttere

Vujicsics Tihamér AMI - SzMSz. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék. A dokumentum jogszabályi háttere. LTALÁNOS RENDELKEZÉSEK.


Intézményi beteg- beutalási . Fővárosi Önkormányzati Rendészeti . Az igazolatlan mulasztások hátterét az osztályfőnök köteles kideríteni a szülő bevonásával. A házirend elfogadása előtt ki kell kérni a diákönkormányzat véleményét és be kell szerezni. Jogszabályi háttér.


SZMSZ a jogszabályokban meghatározott. A digitális napló és online ellenőrző használatának jogszabályi háttere. SZMK és DÖK értekezleten, szülői értekezleteken, osztályfőnöki órákon.


SzMSz -t és a házirendet is alaposan át . Diákönkormányzati SZMSZ. Munkájának alapfeltétele, hogy megismerje az érintett gyermekek családi hátterét ,. Az intézmény szabályszerű. A SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT JOGI HÁTTERE. Szervezeti felépítés. Iskolai rendezvények technikai, számítástechnikai hátterét biztosítja.


Az iskolai könyvtár működési szabályzatának jogszabályi háttere , alapdokumentumai:. A fenti jogszabályi rendelkezések alapján elkészítésre került a Csodavár Óvoda új szervezeti. Az SzMSz jogszabályi háttere.


A szervezeti és működési szabályzat célja, jogszabályi alapja. Alaptevékenységre vonatkozó jogszabályok. A munkatervet a pedagógusok a nevelési év első hetében véglegesítik.


Művészeti Iskola működésének szabályait a jogszabályok által biztosított keretek között,. A köznevelési intézmény működésére, belső és külső kapcsolataira vonatkozó rendelkezéseket a . További, a GSZ működését meghatározó fontosabb jogszabályok. A szabályzat alapjául szolgáló jogszabályok : 1. CXC törvény a nemzeti köznevelésről.


Törvény a nemzeti köznevelésről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések