2019. január 17., csütörtök

Karbantartó feor 7439

Egyéb gépek, berendezések szerelői, javítói. Forrás: HR Portal vissza . FEOR -KÓD ÉS MEGNEVEZÉS. Mechanikaigép- karbantartó , -javító (műszerész).


Hűtő- és klímaberendezés szerelő, karbantartó. Fő szak, Vegyi- és kalorikusgép szerelő és karbantartó. Tüzeléstechnikai karbantartó és kéményseprő.


Vegyi-es-kalorikusgep-szerelo-es-karbantarto docplayer. A vizsgálat gyakoriságának oka. Hidraulikus és pneumatikus szerelő, javító.


NC, CNC karbantartó (a technológia feltüntetésével). Gáz- és olajtüzelő berendezés szerelő, üzembe helyező. A munkaterület rövid . Kötöttpályás motor és erőátviteli berendezésszerelő, ”, ”. A gyártási és a karbantartási igények költségeinek becslése.


Kizárólag iskolai rendszerben oktatható. Szakképzési évfolyamok száma: év. Jegy- zékbe kerülé s éve. Atomerőművi karbantartó (a tevékenység feltüntetésével). Metal, Machinery And Related Trades.


Gumiipari irányító NPP pályaorientációs modell. Foglalkozási terület:. A gazdálkodási, adminisztratív és a karbantartási feladatok ellátását végzők közvetlenül az intézmény . Kéményseprő és tüzeléstechnikai karbantartó. Minőségellenőr normál.


Vasútépítő karbantartó. Veszélyesnek nem minősülő munkaeszközök vizsgálatának ellenőrzése. Mérték utáni tevékenység és . De a MÁV-nál nem a GÜ a személykocsi karbantartó ? Sok éves szakirányú tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezem, mint zöldterület karbantartó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések