2018. november 28., szerda

Üzlethelyiséggé minősítés

Amennyiben lakóingatlan kerül megvásárlásra annak tulajdoni lapján az . Tisztelt Fórum Hozzászólók! Az lenne még a kérdésem, hogy milyen változásokkal jár, ha iroda- üzlethelyiség lesz a rendeltetése? Lakássá minősítés adóvonzatai.


Hogyan lehet egy garázst üzletté nyilváníttatni? A lakás másik tervezett hasznosítási módja (iroda vagy üzlethelyiséggé történő átminősítés) esetén a végleges használatbavételi engedély . Milyen problémákra lehet számítani egy nem lakásnak minősített ingatlan megvásárlásakor, ha azt a vevő lakásként. Az interneten próbáltam . Egyáltalán hova kell fordulni?


Szükség van-e településképi eljárásra? A helyes adózási mód alkalmazását több körülmény mellett az ingatlan – építésügyi hatóság által történt – minősítése is befolyásolja. Tudja valaki, hogyan lehet üzlethelyiséget lakássá átminősítettni?


AEz egy olyan épület, ahol 8átminősítendő lakás van, mind üzlethelyiség volt . Kormányrendelet 5 5 és 105§- inak. Csak a jelenleg lakóházra érvényes . Műterem, üzlethelyiség , iroda, garázs? Ezek ugyan rendkívül olcsóak, viszont alaposan érdeklődjünk utána, vissza lehet-e őket minősíteni lakóingatlannak. Megtisztelő válaszát köszönöm.


A folytatáshoz előfizetés szükséges. Bár egyszerűsödik a minősítések helyi viszonyok közötti. BREEAM vagy a LEED rendszerben - emelte ki ifj. Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Sopron. Több funkciós üzlethelyiség új nyílászárókkal, riasztóval.


Biatorbágy Sasbérc út 1. LEED Gold Campus minősítésre pályázik. Ellenőrzőkód: Másik képet kérek ‎: ‎Ellenőrzőkód:. Győrladamér, eladó, tégla, üzlethelyiség - Házközpont. A Blue Cube megszerezte a BREEAM In-Use Very Good zöld minősítő tanúsítványt.


Siófok belvárosában üzlethelyiség eladó! Az épület akadálymentesített. Iroda- üzlethelyiség minősítéssel bír.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések