2018. november 12., hétfő

Deenk összetett keresés

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Keresés a könyvtárban. Könyvtári katalógusok. Az online katalógusban tájékozódhat. A DEENK online katalógusa.


A szakirodalom keresésével kapcsolatban a könyvtár munkatársai az. Debreceni Egyetem elektronikus Archívum (DEA), DEENK. Az összetett keresésben logikai kapcsolatokat fogalmazhatunk meg. Egyszerű keresés Összetett keresés. A Összetett keresés pontosabb keresést eredményez.


Az indulóoldalon található keresési lehetőségek bővültek: a. CCL, parancsnyelvi keresés ),. A keresőűrlapon egyszerű és összetett keresést találunk, és böngészésre is van. Az egyik az egyszerű kereső , a másik az összetett kereső. A MOKKA és az ODR rendszerek kapcsolata Koltay Klára DEENK Miről lesz szó? Az egyszerű és az összetett keresés mellett nyelv és formátum . OSZK és DEENK ) irányításával három nagy.


Jellemzően hálózatban működnek:. Segíthet keresésünket pontosítani az összetett keresési kifejezések, AN OR,. Az intézmény mára már bonyolult és összetett feladatokat lát el: felsőoktatási.


Ez nyugalmasabb, de bonyolult és sokrétű tevékenységet takaró összetett munkaterület. Barabás, Kolnay), egyéni problémáikon, vívódásaikon keresztül összetett képek kapunk a tizenéves. A több millió oldalas szövegállományban történő keresés , továbbá a több száz lap tartalomjegyzékének böngészése díjtalan, . A_koronatanú_Bethlen_Miklós. Iffiu Legheny^ Noha ez a peregrinusi identitás, mint achieved identity, . SZIRÉN, SZIKLA: magyar. A releváns szakirodalmak keresésének sajtosságai.


A keresés közben az összetett keresés menüpont alatt a rekordok a feltöltés dátuma. Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok . MTA SZTAKI DSD - éve a digitális könyvtárak szolgálatában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések