2018. november 22., csütörtök

Kollégiumi nevelőtanár munkaköri leírása

A pedagógusok munkaköri leírása a személyi anyagokban található. Egyéb feladatait a hatályos jogszabályok és a részletes munkaköri leírása határozza meg. Nevelőtanár feladata. A vezető mindenkori munkaköri leírása tartalmazza.


A nevelési igazgatóhelyettes és programgazda. Az éjszakai ügyeletes nevelő. Munkavállaló neve: ………………………. Helyettesítése: az éves munkatervben megnevezett kollégiumi nevelő.


A kollégium vezetése, nevelőtestülete és a diákok közötti kommunikáció. Az ügyeletes nevelőtanár külön feladatai. Az SzMSz feladata, hogy megállapítsa a Babus Jolán Középiskolai . A konkrét feladatleírásokat a nevelőtanárok munkaköri leírása tartalmazza.


Felelős a kollégiumi nevelőtestület jogszabályokban rögzített leterheléséért, a nevelőmunka tervezéséért . A tantárgygondozó szaktanácsadói támogatáshoz kapcsolódó pedagógiai szintleírások. KOLLÉGIUMI NEVELŐTANÁR munkakör. Kollégiumi nevelő munkaköri leírás. Csoportvezető nevelőtanár munkaköri leírás -mintája.


A munkavállalók munkaköri leírását az érintettel alá kell íratni, az aláírt példányokat vagy azok. B) Pedagógiai szakszolgálatnál jelölhető munkakörök 7. A dolgozók egymás közötti hatáskör- és munkamegosztási szabályait a munkaköri leírások részletezik. Rendelkezéseit mind az egyéb szabályzatok, munkaköri leírások , mind az iskolai munkatervek elkészítésekor . Az iskola vezetősége, a nevelőtestület és közösségeinek kapcsolattartása.


Testnevelés tantárgy tanítása, illetve tanórán kívüli feladatok ellátása és egyéb feladatok munkaköri leírás alapján. A munkavégzésre irányuló okmányok, munkaköri leírások , megbízások, . Gazdasági intézményvezető-helyettes munkaköri leírása. A GYERMEK ÉS IFJÚSÁGVÉDELMI FELELŐS ( munkaköri leírás -minta). SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI.


MUNKAKÖRI LEÍRÁS MINTÁK. Az intézmény SZMSZ-ét az igazgató készíti, és a nevelőtestület fogadja el. Beszámol a kollégiumok munkájáról, elkészíti a kollégiumi nevelőtanárok munkaköri leírását , a kollégiumok házi- és napirendjét. Közreműködik a gyermek- és . Részletes feladatleírását a személyre szabott munkaköri leírása tartalmazza. A munkakör megnevezése: kollégiumi nevelőtanár , prefektus.


Platón leírása alapján pontos képet alkothatunk. Feladataikat a munkaköri leírások tartalmazzák. A műszaki vezető feladatit továbbá .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések