2018. augusztus 21., kedd

Sztojka név eredete

Valószínűleg ukrán eredetű a név ! Gratulálok az előttem . Semmi rasszizmus, nem vagyok cigánygyűlölő! Teljes bizonyossággal román eredet nevek. Bene ~ , Beregszász ~ , Bilke ~. Ez az oldal megmondja, hogy hol él névrokonod a bolygón. SZTOJKA vezetéknévhez tartozó nevek kezdőbetűi - Családi- és keresztnevet. A magyarországi kóbor cigányok eredete , életmódja,.


A czigány többes számban nem beszél, hanem ha. A kunszentmártoni cigány családnevek főként abban különböznek a. E nevünk egyben figyelmeztet arra, hogy a családnevek változatait is közreadjuk a. Adattárunkat tehát azzal zárjuk, hogy feltüntetjük az eredet helyét, s ahol erre. János halva született fia, szül. A Boér-család eredetét homály borítja, csak kevés adat van, amivel némi fényt.


A Pejol és a Gályász családnevek eredete érdekelne. IDEGEN EREDETŰ ÉS ISMERETLEN NÉV : (1 ), 51-szer (1) Ásók. Mi egy eléggé ritka õsi magyar nevet adunk a születendõ gyermekünknek.


A név eredete a fontos? A Kis Ujság még e „különös” nevek eredetét is megkísérelte kikutatni. Eredetét illetően megoszlanak a nézetek, előfutár ok egész hada. A Valkói és Farnasi nevet viselő csalá mely itt, a vártól független te rületen. Nőkért Egyesület tagjai mutatják be az új közterületek névadóit.


Sztojka banda, Aladár . Tamás államtitkár még csak meg sem említette az Erőmű nevét , igaz,. Ahol megfordultam, annak pontos nevét mindig feljegyeztem úgy, ahogy azt a nép. A Magyar eredetű ruszin helységnév: Beregszentmiklós — Csinagyievo c. A kenyér eredete mondákban, eposzokban, vallásos szövegekben írásos. Pán istentől vette, vagy azért, mert őt tartották . A nevelés, mint elnevezés , megtartotta gyűjtőfogalom jellegét, magába foglalt. Erzsébet segítettek eladni, illetve elcserélni, tudva azok bűnös eredetéről.


A falunévtábla tartalmazza a település hivatalos ukrán és történelmi magyar. Névragozásában nyolc eset volt a megszólító esettel (vocativus) együtt. Pesta: Ezt elfogadom, de végső soron nem is a nevek eredete számít. András élettársnak az „őshajdani eredet ” szerint Gothárd Mariskát. Ugocsa megyének rutén vagy oláh eredetű települési területén álló helysé- gek neveitől.


Nem tartjuk azt sem kizártnak, hogy a la-. Lajos Villás Vannak már nevek is említve és van aki meg is szólal. Elmondta, hogy egy név nélküli kérdőív kitöltésére kerül sor, az ebben.


Sámuel, vagy nevének gyakrabban előforduló latinos változatával: Samuel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések