2018. augusztus 30., csütörtök

Orion t32dled

TV Képernyő típusa, LED. Képátló (inch), inch. HD felbontás, HD Ready.


A papír alapú műsorújság már a múlté, manapság már a tévé előtt ülve, egyetlen . LED TV, cm-es, Internetes - LED Televíziók. Online vagy személyesen!

Ne hagyd ki a nap ajánlatait, akcióit és az olcsó termékeket! A hátteret 2x ledből álló szalag biztosítja de nem tudom kideríteni hogy melyik szalag a rossz. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ!


Orion T32DLED LED TV. A jelölőnégyzetekkel figyelést állíthatsz be kulcsszavakra. Az új kérdésekről így rögtön értesülhetsz a Figyelt kulcsszavaid oldalon. Gyári azonosító: T32DLED.


ORION Model: T- DLED Mainboard: HK-T.

Hasonlítsa össze az árakat ! Utángyártott távirányító! Eredeti távirányító másolata! Kategória: LCD és LED tv kijelzők (bontott) Címke: BJ. További információk . Show content of filename orion t32dled.


File uploaded on elektroda. HITACHI LED TV Series. Kijelzõt szétbontottam,szemrevételezve egy led megégve. Tapasztaltabb kollégákat kérdezném,hogy szokták levarázsolni a ledrõl a mûanyag . Free delivery and returns on eligible orders. Nem működik a távirányitó ( én is így vettem) ezért ennyi az ára!


Ideális választás hálószobába, konyhába, gyerekszobába, vagy bármely . Megkímélt állapotban, távval garanciával eladó. Tulajdonságok: Energiatakarékos LED TV . Se reembolsa solo el importe del artículo. El IC está probada antes de ponerla en venta, está en perfecto estado de funcionamiento.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések