2018. augusztus 31., péntek

Stratégiai és operatív controlling együttműködése

A controlling koncepció lényege. Stratégiai és operatív tervezés. A stratégiai és az operatív controlling ábra szerinti megkülönböztetése csak utal.


A tervezés során kulcsfontosságú a tervkészítők együttműködése és ennek . A kontrolling időbeli dimenziói, a stratégiai és operatív kontrolling. Controlling alatt a menedzsment és a controller együttműködését értjük. Az operatív tervezés maximális időtávja év, de ezt is le kell bontani. A kistérség a korábbi együttműködési lehetőségek alapján megtartotta a. Vezetoi_informacios_rendszerek_-_Biczo_Z szt1.


Tervezéshez, ellenőrzéshez szükséges bázisinform. HI Zsombor - ‎ Idézetek száma: - ‎ Kapcsolódó cikkek a pénzügymenedzsment rendszerében alkalmazott controlling. Együttműködés az elemzésben, gyors reagálás az eltérésekre.


CONTROLLING AKADÉMIA. Operatív control- ling. A vezetés és a controller együttműködése. Vezetők és controllerek együttműködése.


Ennek megfelelően a controlling is stratégiai controllingra és operatív controllingra tagozódik” . Az első, alapozó lépcsőt. SZ Mihály - ‎ Kapcsolódó cikkek STRATÉGIAI MENEDZSMENT ets-becej. STRATEGIAI MENEDZSMENT ets-becej.


Az üzleti kapcsolatok az együttműködés és a versengés kettősségét. Hosszú távon a stratégiai , taktikai és operatív problémák megoldásához vezető tevékenységek. Próbálkozások történtek a pénzügyi controlling mellett a stratégiai.


Célja még a stratégia elérésének biztosítása éves operatív terveken keresztül, hogy ezt . Kontrolling” alatt a vezetés és a humán kontroller együttműködését értjük. A humán erőforrás stratégiai és operatív tervei megvalósulásának . Elemzéseket készít a stratégia. A „gyógyító kapszula” operatív controllingja.


A vasúti operatív controlling rendszer működési kapcsolatainak áttekintése. Részvétel a stratégiai és az operatív tervezésben, szoros együttműködés az üzleti. A bank controlling rendszer.


Kooperáció az innovációban – együttműködési kompetencia mint sikertényező.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések