2018. augusztus 13., hétfő

Régi képes levelezőlapok

Vásárolunk elsősorban háború előtti magyar és külföldi képes levelezőlap gyűjteményeket, lapokat, albumokat, mindenfajta témában, megírtat és megíratlant . Uetliberg Uhlenhorster régi képeslap német hosszú címzéses. Németbóly Montenuovo hercegi kastély régi képeslap levelezőlap. Nálunk a régi képeslapok szakértő értékbecslése ingyenes. Szeretné mindezt plusz . Nevezetesen, hogy mi számít régi képeslapnak.


Az ezredéves kiállításon kívánták őket bemutatni, ám a szervezők és a posta . Elektronikus képeslap küldése antik és retro postai képeslapok másolataiból. Egyedülálló, hatalmas gyűjtemény! A képes levelezőlap elődjének tekinthetők a köszöntőkártyák és a „Kunstbillet”- nek.


A régi képeslapok közül a legdrágábbak a „hajasbabásak” voltak, amelyek. Ezt a pint Gabriella Koncné Renge által – több másik mellett – itt találod: KÉPESLAPOK A MÚLTBÓL. A régi - zömükben háború előtti - képeslapok pedig több szempontból is. Régi képeslap,színes Galánta vasútállomás.


Termék helye: Bács-Kiskun megye. Szombathely régi képes levelezőlapokon. Bármely település történetének megismerését nagyban elősegítik a képes levelezőlapok, amelyeken.


Megjelenésének idején nyomdai úton, nagy tömegben előállított postatermék, amely nem tekinthető se . A környezet képi megformálása egyidős az emberrel. Papírrégiség minden olyan dolog, ami papírból van és régi : képes levelezőlap , levélboríték, bélyeg, stb. Magyar, német és angol nyelven mutatja be. Honnan lehet tudni, hogy egy képes levelezőlap milyen régi , mikor adták ki?


Balassi Bálint Könyvtár. Budapest, Postcard Bt. Kiadói kartonkötésben. Bakonytamási régi képeslapokon. Korábban már szerepelt oldalán a küldött link, mely honlapunk megszűnése miatt került le onnan.


Honlapunk most megújult . Jelen honlap böngészésével szeretném megosztani önökkel is az én kis képeslevelezőlap gyűjteményem remek darabjait és ezáltal közelebb hozni és felidézni . Szentes régi képes levelezőlapokon c. Első kiállításunkon krampuszos képes levelezőlapok meséltek régi idők decembereiről, szokásairól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések