2018. április 11., szerda

Szíriuszi emberek

Nagyon nehéz egy szíriuszi véleményét megváltoztatni, de amint. A következő sorozatot elsősorban a magyar- szíriuszi csillagmagok. A magyarság szíriuszi kapcsolatai.


Szíriuszi -Anunaki egylélek kapcsolódás ŐSI SZÖVETSÉG A. A Szíriusz (α Canis Maioris) a Nagy Kutya csillagkép legfényesebb. Napjainkban sok ember vallja magát gyógyítónak, fénymunkásnak, vagy . A Szövetség rájött, hogy szükségük lesz egy rendkívül fejlett ember hibridre, ami a . Földön: az emberek és a magyarok„ – ez a híres. SZÍRIUSZI FÖLDÖNKÍVÜLI - AZ EVOLÚCIÓ HIÁNYZÓ LÁNCSZEME?


Másrészt eredetmítoszuk szerint az emberek a Szíriusz egyik bolygóján élő nommo fajtól származik. A nommok az égből szálltak alá és tanították az embereket. Ezek együttesen egy reményteli üzenetet jelentenek és támaszt minden ember számára az eljövendő Vízöntő korszakában. Gazdag illusztrációkkal és sok, . Ezeknek az embereknek a katalógusát szeretném itt nyújtani, kis önéletrajzi és.


Akkor aztán bevezetett az ősi szíriuszi tudásba és bölcsességbe, és a . Amikor fontos ember hal meg, a testet színes ruhákba öltöztetik és még. Kezdete akkor van, amikor a Szíriusz csillag két hegycsúcs között megjelenik az égen. Normál ember típusú (test, fej, két láb és két kéz) . A primitív szavakkal leírt utazásból kiderül, hogy a hajót a Szíriusz -ról rádió segítségével irányították a Földre.


Ezt látták tehát az emberek „vörös Szíriusznak”? Míg az emberek nőttek, de utódaikon, akik hat ujjal születnek, néha még ma is. Néhányan egyetértenek a feltevéssel, miszerint az emberiség a Szíriusz.


A TIZENHARMADIK LEMEZ. Ezen a lemezen már az eddigieknél sokkal konkrétabb üzenet lapul, mert egy központi helyről irányított rendszer sémáját mutatja. Vallásuk és kultúrájuk legfőbb eleme a kettősség és az emberre gyakorolt hatása : hitük szerint eleinte az ember kétneműnek született, . Gustav Ulmann Jörgsson “Tükörhasadás” című novelláskötetét mintegy kihasználva. A szerző nagy sikert aratott _Jó holdat Szíriusz kapitány!


Könnyedén átsétál házak falán, graviplánok acélüveg ajtaján, emberek testén. Böjte Csaba atya idézetek by Vermesan Razvan Mennyország, Emberek. Az első magyar sci-fi, a magyar Vissza a jövőbe, Karády Katalin.


Léteznek lemúriai mítoszok sellő-emberekről és delfinekről, akik a lemúriai emberek között éltek. A sellő- emberek és a delfinek a Sirius B -ről származnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések