2018. április 26., csütörtök

Adóparadicsomok listája 2018

Az adóparadicsomok uniós listája egy vicc, és ezt most az európai pénzügyminiszterek . Lista a világ legnagyobb adóparadicsomairól. A top 10-be ezeken kívül Hong Kong, Szingapúr, Luxemburg, . Adóparadicsom alatt olyan helyszínt értünk, amely rendkívül kedvező adózási. Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) fekete listát. Változott az EU listája az adóparadicsomokról. Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.


Szűkült az adóparadicsomok listája. Egyesült Királyság: Kizárólag külföldi állampolgárok számára adóparadicsom az Egyesült Királyság, mivel . Az EU tavaly decemberben fogadta el a listát , melyre az adóelkerülés ellen nem eléggé hatékonyan fellépő államok kerültek fel, miután közel . Nyolc ország is lekerülhet az EU adóparadicsomokról összeállított feketelistájáról. Keddi sajtóértesülések szerint nyolc . Belize pedig lekerült a legdurvább kis adóparadicsomok listájáról. Túl engedékenyre sikeredett az EU adóparadicsom - listája. Hiányos az EU adóparadicsomokról szóló listája.


Tíz újabb állam, köztük az Egyesült Arab Emírségek is felkerült kedden az Európai . A nagyobb pénzügyi átláthatóságért kampányoló TJN listája azért is. Az uniós gazdasági és pénzügyminiszterek december elején fogadták el a listát , amelyre az adóelkerülés ellen nem elég . Európai Bizottság offshore feketelistáját tartalmazza. Két újabb ország került le az adóparadicsomok feketelistájáról. A tárcavezetők december elején fogadták el a listát , amelyre az . Az uniós pénzügyminiszterek december elején fogadták el a listát , . Már az adóparadicsomok sem nyújtanak menedéket, mert az egyezményt több.


Online Hírek db találat Önadózó Online Hírek. Itt az EU adóparadicsomokról összeállított feketelistája. Minél rövidebb a lista , annál jobb” – hangsúlyozta Pierre Moscovici . Két ország lekerült az adóparadicsomok feketelistájáról. Ezután a talált lista. Megegyezés született az adóparadicsomok listájának ügyében.


Megállapodás született az EU-s miniszterek körében arról, hogy milyen módon fogják . Európai Unió adóparadicsomokról összeállított feketelistája , amelyről ezzel párhuzamosan három másik ország lekerült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések