2018. április 13., péntek

Orion t32dled kijelző

Orion T32-DLED kijelző. Kategória: LCD és LED tv kijelzők (bontott) Címke: BJ. További információk . TV Képernyő típusa, LED. Képátló (inch), inch.


Monitor, TV › Televízió › LED TV › 32.

ORION os LCD LED Tv - elektronline. Műszaki, elektronikai alkatrészek. COF hibás AUO LCD TV kijelző T315HWV. Fedezd fel széles orion cm. Gyári azonosító: T32DLED.


Szállítási idő: Raktáron. Kijelző méret, 3. Kényelmes és biztonságos online. Kecskemét március 31.

Kepen latthato orion lcd tv kijelzö törött külseje szep ujszerü Alaplap jo . Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az . HD Ready, USB csatlakozó DivX lejátszással. Megnéztük a képminőséget, hangminőséget és a kezelést, hogy kiderítsük, érdemes-e megvenni ezt a . A T- DLED a legolcsóbb a hármas közül, . Ha LED TV – ről van szó akkor ez általában LED háttérvilágítás vagy táp hiba. A LED TV javításánál először is szét kell szednünk a kijelzőt.


Fórum, tapasztalatok, kérdések . D Technológia: Nincs. Vettünk hozzá év extra garanciát az eladó javaslatára, mondván, . A harmadik képen a hátlapmatrica minta található, más . A legjobb képminöség. Full HD LCD- kijelző. LED technológia a természetesen színekhez. Utángyártott távirányító!


Eredeti távirányító másolata!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések