2018. április 27., péntek

Név rendszámtábla

Név rendszámtábla ,Névnapos rendszámtábla. Te sem szégyelled a neved? Büszkén viselnéd autódon, szobádban? Itt a nagy lehetőség! Keresd meg a nevedet .

Figyelem, nem dombornyomott, az eredeti rendszám helyettesítésére nem használható! Ha a nyári melegben a tűző napon áll az autó, akkor a szélvédő mögött . Dombornyomott alumínium rendszámtábla gyártás. Bulirendszám - egyedi névre szóló ajándék rendszám szülinapra, névnapra, esküvőre, bulira, szerelemből, . Névre szóló rendszámtábla esküvőre, szülinapra, névnapra, teljesen egyedi.


Hobbi rendszámtábla , géptábla, rajtszámok, lajstromszámok gyártása többféle. Kérem vegye figyelembe, hogy a nevek mérete, illetve elrendezése függ a n. Termék helye: Pest megye.

Eladó: Csuty(350). Azon túl, hogy a saját kocsijába is elhelyezheti, a legjobb ajándékok egyike az egyedi névre szóló rendszám. Oldalunkon néhány megoldást megosztunk . A nyersanyaghiány miatt a rendőrség nem tudott rendszámtáblákat gyártatni, ezért. A rendszámtábla minden esetben a jármű típusához illeszkedik és bármilyen felirattal - keresztnév, mesehős, kedvenc autó márkánk neve , stb - készül el. Egyedi rendszámot kormányhivatalon keresztül lehet igényelni.


Két féle egyedi rendszám létezik: a hagyományos formátumú, három betűt és . Többféle alapanyag és méret választható! Nézet: eskuvoi- rendszamtabla. E választékbővülés jobban kedvez a szövegalkotásnak, alkalmasabb a név teljesebb.


Rendszámtábla formátumú névtáblák egyedi gyártása! Az M betűjelű ideiglenes rendszámtáblák használatára kötelezett járművek. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Készíts egyedi rendszámot vagy csak adj meg egy nevet , a táblára bármilyen . Mi a különbség az egyedi és az egyéni rendszámtábla között? Szükséges dokumentumok? Olvass tovább, és minden.

Olcsó eladó új és használt egyedi név rendszámtábla. Akciós rendszámtáblák akár házhozszállítással is! Találatok rendezése: Legnépszerubb. Az egyedi rendszámtáblák közös jellemzője, hogy eltérnek az általánosan. Zöld rendszámtábla kulcstartó.


Vicces, tréfás rendszámtáblák nagy választékban. Műanyagból, db tapadókoronggal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések