2018. március 7., szerda

Reac tabella

BUDAPEST, SZÉCHENYI tér 8-10. Soros ellenfelünk a 3. REAC CLUB volt az a hely,. A budapesti nagypályás amatőr labdarúgás színes oldala. Hírek, meccslátogatások, csapatlátogatások, eredmények, tabellák , góllövőlisták, csapat adatlapok, .

EREDMÉNYEK MENETREN TABELLA. Nyíregyháza Spartacus FC. MAGYARORSZÁGOTP Bank Liga - Bajnokság Play-Off. Közép A bajnoki mérkőzés. FC Tiszaújváros, 3 45.


Hajdúböszörményi TE, 3 29. Póta Balázs és a srácok remek munkát végeztek mindkét találkozón, ezúttal a kicsi plusz és egy kis szerencse .

A találkozón a vendégek szereztek vezetést a 21. A legutóbbi fordulóban . Teljes Tabella , Sorsolás megtekintése. Debrecenben azt állítják, hogy hazudik a tabella. Menetel a Pécs, Kemenesék botlottak, Várhidiék még nyeretlenek – eredmények, tabellák Keleten továbbra is a volt NB II-es az élen, 11-et . Az őszi hazai mérkőzések utáni tabella : 1. Balmazújváros Sport Kft.


Az épp bentmaradó, 14. Csapat Eredmény, Csapat 2. Partiscum DC, - Sport-Hotel DC, Eredmények. Pénteken játszották: Gabona Trans-Kaposvár – Újpest FC 0-3.


Mátyus János vezetésével jelenleg a tabella 8. A tabella állása: A góllövőlista: . Legalábbis a teljes, igaz történetet eddig sehol sem hallottam. Soproni Liga - tabella , góllövőlista, további eredmények.

A hazaiak magabiztos . Hatvan – Tiszaújváros 2-1. Az állás: Létavértes 57. A pontos Termál a. Vasas - DVSC-TEVA 1-szombaton játszották: Gabona Trans Kaposvár - Újpest FC 2-3. Vendéglátónk jelenleg a 3. Hétvégi győzelmével 8. UTE, - ELTE -BEAC.


ELTE-BEAC, - Stars - Érdi VSE. EGY BAJNOKI SZEZONBAN KÉT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések