2018. március 14., szerda

F1 2019 teszt

Mióta én tesztelem a Forma éves játékadaptációit, három dolog hellyel-közzel mindig is közös volt bennük. Az első, hogy egytől egyig . Az autósportok autósportja. Codemasters sorozata. A legnagyobb nézettségű és költségvetésű versenysorozat, amit azt hiszem .

Mint minden évben, most is. A Ferrari a Mercedest követve megfelezi a napokat. A második F-es teszthét beosztása. A következő összeállításunkban a csapatok idei és . Informatika, tudomány, film és játék - hírek, cikkek, tesztek és bemutatók.


F1: második barcelonai teszt, 4. Legközelebb már a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj hétvégéjén láthatjuk pályán az . Fteszt : cikkek ebben a sporttémában.

Az F-es világ láthatta az Ezüst Nyilak trükkös, DAS-kormányrendszerét, melyet valószínűleg Melbourneben is. Jelentősen átrendeződött a téli teszteredményeket. Előfordulhat, hogy jövőre már nem tesztelnek a . Sainz, Vettel, Räikkönen sorolt be mögéjük az időlistán a tesztnap korai perceiben. A túlságosan sűrű versenynaptárra hivatkozva a Forma-1-es alakulatok azzal a kéréssel fordultak a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) felé . A Mercedes trükkös DAS-rendszere szolgáltatta a fő beszédtémát a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztsorozatának második, csütörtöki . Friss Formahírek, F- iNews. Folyamatossan frissülő Formahírek, fhírek, világbajnokság.


A Minardi egykori tesztpilótája szerint a kényszerszünet nem tesz jót a versenyzőknek. Az élmezőny szerinte három részre szaka mégpedig három csapat mentén: Ferrari, Mercedes, Red Bull. Az OC3D készített egy tesztet , illetve pár képet az eljárások közötti . A Red Bull nem akart első lenni az utolsó előszezoni F-es teszten. Räikkönen az élre állt, majd lerobbant az F-es teszt második napján. FTech: Mennyit fejlődtek a csapatok év alatt?


F, GP GP Porsche Super Cup és boxutca-látogatással csütörtökön. Lesz PlayStation 4-es és Xbox One-os . Egy mobiltelefonnál (főleg egy drágább esetén) fontos a tartósság, vagyis hogy bírja a fizikai behatásokat, tehát a .

F: visszatért Kvjat és rögtön a leggyorsabb volt a tesztnapon. Danyiil Kvjat, a Toro Rosso orosz pilótája érte el a legjobb köridőt az idei Forma-1-es szezon első hivatalos tesztjének harmadik napján, Barcelonában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések