2018. március 22., csütörtök

Pincér oktató videó

A fehér karácsonyért te is tehetsz. Készíts egy finom és igazán különleges koktélt a felnőtteknek, . Ma kínálunk alkoholmentes mojito receptet. Ez egy fantasztikus koktél , javasoljuk, hogy próbálja ki ezt a receptet! Ilyen hőségben - mint a mai - kiváló hűsítő ital.


A szett tartalmaz két vastag falú, kifejezetten mojito koktélhoz való üvegpoharat és egy törőfát.

Mojito koktél készítő szett. Nincs is annál kellemesebb, mint . A mentaleveleket és a lime gerezdeket tegyük pohárba és egy törőfával törjük össze. Alkoholmentes mojito koktél recept.


Fehér rummal készítjük, ez a mojito koktél recept a hagyományos, alkoholos változat. Próbáld ki ezt a finom, jeges italt az egyszerű recept . A recept itt olvasható. Ezt a rum alapú koktélt te is gyorsan elkészítheted a barátaidnak.

A mojito egy alkoholos koktél , hagyományos kubai ital. Csak győzd fogadni a bókokat! A koktélt csak szívószállal érdemes felszolgálni, mert kellemetlen, ha az ivása során az . Az alkoholmentes mojito házilag elkészítési ideje: perc.


Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. Klasszikus koktél nőies csavarral: pink mojito. A nyári hőséget könnyedén ellensúlyozhatjuk egy frissítő itallal, ami a baráti összejövetelek és a . Filmnézős estét tervezel a csajokkal, vagy csak összeültök beszélgetni?


VISSZA A KOKTÉLOKHOZ. Bols Pomegranate likőr ml Ron Varadero silver ml friss lime juice 7. Készíts fotót magadról a pult előtt a koktélos poharat a kezedben tartva úgy, hogy LOGÓ rajta JÓL LÁTSZÓDJON! Egy hűsítő koktél áráért! Elkészítése egyszerű és ízlés szerint számos módon . E2(sulfite)), mint leaves, 0. Az első mojito koktélban az erős alkohol, a gyógynövények, a menta és . A MOJITO koktélszirup a zöldcitrom, azaz lime, menta és fehér rum alappal készülő koktélok ízvilágát varázsolja a jégdara közé. Kubai ízek, amik jegesen is.


Ocean Beach Budapest.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések