2017. szeptember 25., hétfő

Pénzügyi kifejezések szótára

Számviteli kifejezések magyarul és angolul. Szabó Edina - A mai magyar börtönszleng és szótára. Pénzügyi kifejezések L – Ly. Az angol bankoknak a korai XX.


Században elterjedt elnevezése. A letéti bankok a pénzügyi eszközei csaknem .

Bankszótár az ismeretlen pénzügyi kifejezések megértéséhez. Banki ügyletek, befektetési és hitel termékek, idegen kifejezések értelmezése. Common Financial Expressions – Gyakran használatos pénzügyi kifejezések.


Gazdasági, üzleti életben használt fontosabb szakkifejezések magyarázata. Az alábbiakban összeállítottunk egy angol-magyar szószedetet a legfontosabb pénzügyi -számviteli kifejezésekkel. Gyakran hallunk olyan pénzügyi , gazdasági vonatkozású fogalmakat, amelyekkel találkoztunk már, . ODA) egyesület elkészítette a Szerbiában használatos pénzügyi szakkifejezések szótárat , melyhez mindegyikhez magyarázatot is fűz. Adós: a kölcsönt igénybevevő személy, vagy személyek, gazdasági társaság .

Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén. Példamondatok a(z) pénzügyi területen szó használatára angolul.


Az alábbi mondatok külső forrásokból származnak és nem miden esetben ponstosak. Az egyik leghasznosabb online üzleti angol szótárt meglepő módon Business. SZTAKI Szótár szotar. Word=pénzügyi szotar.


A Phare Igazgatóság egyik részlege, amely a program belső adminisztrálásával, különösen a pénzügyi eljárásokkal foglalkozik. Idegen szavak és kifejezések szótára. Szakkifejezések , bank témában bejegyzései pénzügyi témában. Devizapiaci Szövetség - nem banki kereskedők szakmai szövetsége, akik devizákkal kereskednek a Cseh Köztársaságban.


Francia magyar fordító. Hallgasd meg a kiejtést is! Eljárásjogi kifejezések személyi sérüléssel kapcsolatos témák kapcsán Mimi. Segítünk a fogalmak tisztázásában.


Alapos számviteli szótár Oasis Management Alapvető. Banki fogalmak és kifejezések szótára Részletes banki szójegyzet .

Akadémiai Kiadó egy- és kétnyelvű szótárait, valamint. JOPP, Joint Venture Phare. Angol–magyar pénzügyi szótár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések