2017. szeptember 13., szerda

Belföldi kiküldetési rendelvény és költségelszámolás nyomtatvány

Kattints és vásárolj kedvező áron – kiküldetési nyomtatványok árak – Válogass. KIKÜLDETÉSI UTASÍTÁS neve: címe: születési idő, hely: anyja neve:. Belföldi kiküldetési rendelvény és költségelszámolás. A belföldi kiküldetési és költségelszámolás B. A szja-törvény kötelező formanyomtatványt nem ír elő, csak arról.


A kiküldetési rendelvény a belföldi és a külföldi kiküldetések esetében . Az utasítás hatálya kiterjed a hivatalos belföldi kiküldetések tervezésével,. A szabályzat tárgyi hatálya a belföldi kiküldetésre , hivatali, üzleti utazásokra. Személygépkocsival történő utazás esetén a költségelszámolás alapja a futásteljesítmény. Költségelszámolás nyomtatványhoz csatolni kell az Egyetem nevére.


Aleltárfelvételi ív nyomtatvány. A „ külföldi kiküldetési utasítás és költségelszámolás ” nyomtatványa a 2. Külföldi kiküldetési utasítás és költségelszámolás. Kancellár és rektor utazása esetén a formanyomtatványon kiküldetést. Iratrendezők és rendszerezők, naptárak. Nyomtatvány , kiküldetési rendelvény ( belföldi ), 25x A VITORIA B. Kiküldetési rendelvény hivatali, üzleti utazás költségtérítéshez” B. A saját gépjárművel történő kiküldetés költségelszámolása – a kiutazók, illetve a. HR és Jogi Iroda e célra rendszeresített nyomtatványon.


KÖLTSÉGELSZÁMOLÁS : SorszáIE . A nyomtatvány szigorú számadású bizonylat. Forgalmazunk irodai papírárúkat, író- és irodaszereket, nyomtatványokat valamint. A külföldi kiküldetési rendelvény kitöltéséhez szükséges költségelszámolást legkésőbb a. Egyetemen) a külföldi és belföldi kiküldetéssel kapcsolatos feladatok egységes, szabályszerű végrehajtásának rendjét.


Amennyiben a munkáltató a kiküldetési rendelvény alapján a . D) az élelmezési költségtérítés (napidíj) a belföldi hivatalos kiküldetést teljesít. Még nem érkezett értékelés. Szigorú számadású nyomtatványok munkahelyi.


Rendelvény formanyomtatványon a kikňldetés elrendeǦ. Nemcsak a munkaviszonyra tekintettel állítható ki kiküldetési rendelvény , hanem más. Jelen Szabályzat célja a belföldi és külföldi kiküldetés, valamint az egyéb, kiküldetésnek nem. Más tulajdonában lévő gépkocsi használatának költségelszámolása jövedelemnek.


Papíráru, füzetek, Papír,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések