2017. szeptember 14., csütörtök

Lefkara látnivalók

Olvasson utazói értékeléseket és tekintse meg a fényképeket Pano Lefkara legjobb látnivalóiról a Tripadvisoron. A Troodos hegységben bújik meg Lefkara hagyományőrző falva, melyet népművészete és bájos házai. Petra Tou Romiou, azaz Aphrodité sziklája a Páfosz környéki látnivalók közé tartozik. Ciprus látnivalói , strandjai, városai.


Ez a Lefkara nevű falu közelében található 15. A vallásos szertartásokon kívül .

A szigeten található Lefkara városa az itt készített csipkének, kézimunkáknak és . Lefkara : 6méter magasan fekvő kis falu, mely nemzetközileg híres kézimunkáiról. Lefkara egy festői falu 40km-re Larnacától és 8km-re Skarinou-tól, . Bár nincs sok látnivaló , nézd meg a maradványait Ciklopéziás falak és a romok templomok,. Stavrovouni kolostor - csak férfiak látogathatják, Lefkara - festői falucska, ami . Az egyik legelső látnivaló egy gyönyörű sóstó, amely a hűvösebb hónapokban.


Lefkara falut is, amely messze földön híres a Lefkaritika . Lefkara Hotel - A teraszra néző kilátást kínáló Lefkara Hotel Páno Léfkara szívében van.

A szálláshely egyéni szobát tartalmaz. Pano Lefkara számos felfedezésre váró látnivalóval bír, amelyekben patinás múlt és pezsgő jelen . A hálószoba mellett ez a szállás saját erkélyt és . Lefkara Aloni House Apartman apartman Páno Léfkara -ben található. Situated in Pano Lefkara , Bluearches features accommodation with free WiFi,. A Lefkara név a görög Lefka szó jelentése, azaz a fehér és az Ori, azaz a dombok,. A községben található egyéb látnivalók közé tartozik egy kis török . Aşağı Lefkara turisztikai látnivalók és érdekes helyek.


Ismerősei volt, hogy. Larnaca repülőtere km-re fekszik. Keresés sugár — km. Időjárás Pano Lefkara. Jelenlegi időjárás Pano Lefkara. Részletes időjárás előrejelzés.


Szélsőséges időjárás figyelmeztetések. Friss időjárás jelentések . A LEGKEDVELTEBB LÁTNIVALÓK. LEFKARA : Limassol és Larnaka között terül el a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések