2016. szeptember 26., hétfő

Motorolaj tisztító adalék

Eltávolítja az olajcsatornán lerakódott szennyeződéseket. Kopáscsökkentő adalékot tartalmaz. Csökkenti a szelephangokat. Hidraulikus szelepemelő tisztító. Nagy hatékonyságú tisztítófolyadék , amivel megszabadíthatja a motor belsejét a zavaró.


LIQUI MOLY HIDRAULIKUS SZELEPEMELŐ ADALÉK. Azt mondta, hogy Wynns hidraulikus szelepemelő adalékkal. Semlegesíti az égés során keletekezett savakat.


Tisztítja a dugattyúgyűrűket és szelepeket. A forgattyúsház súrlodó alkatrészeit tisztítja. A motor és hidraulikus. Ajánlott kenőanyag adalékok. Külső raktár: hidraulikus szelepemelő tisztító 325ml.


WYN,WYNNS hydrotőke tisztító 3ml-,- Motorolaj adalék ,Motorolaj adalék. Megtisztítja az olajfuratokat és az . Az adalék eredményesen tisztítja a hidraulikus szelepemelőket és égéstereket, szétszerelés nélkül. Megkönnyíti a hidegindítást. Hidrőtőke avagy hidraulikus szelepemelő hidraulikus - szelepemelo. Melyik a legjobb hidrotőke tisztító adalék , csattogás ellen?


Pro-tec hidrotőke- tisztító , 3ml. Válaszd webáruházunk LIQUI-MOLY HIDRAULIKUS SZELEPEMELŐ TISZTÍTÓ ADALÉK 300ML termékét, hiszen már 3. Ft -os kedvező áron online . Adalékok OlajHIDROTŐKE Tisztitó. Egy speciálisan kifejlesztett, nagyhatékonyságú adalék, mely csökkenti és kiküszöböli a hidrotőke okozta motorzajokat. PRO-TEC nagynyomású dízelrendszer tisztító adalék 375ml common rail.


Személyautó-, motorkerékpár-, hajtómű-, teherautó olajak, adalékok és kenőanyagok webáruháza. A kenőanyagok mellett megtalálhatóak még az oldalon: . DYNAMAX adalék hidraulikus szelepemelőkhöz 300ml. Liqui Moly Hidrotőke tisztító adalék 300ml.


Motul hidrotőke tisztító adalék 3ml. Olcsó eladó új és használt hidrotőke tisztító adalék. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Hatékony tisztítóadalékok leoldják az iszap- és festékképződményeket, körbezárják a szilárd .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések