2016. szeptember 13., kedd

Iratkezelési szabályzat

Iratkezelési szabályzat. Minden közfeladatot ellátó iratképző szervnek saját iratkezelési szabályzattal, illetve annak mellékletét képező irattári tervvel kell . Szervezeti és működési szabályzat. IRATKEZELÉSI SZABÁLYZAT. Az iratkezelés szabályozása. Fontos figyelembe venni az intézménynél már . A társaság tulajdonosi formája önmagában még nem döntő a levéltár illetékesség kérdésében.


De mi a gyakorlati előnye . Jelen iratkezelési szabályzat rendelkezései az Egyetem összes szervezeti egységére érvényesek. A Klebelsberg Központ Egyedi iratkezelési szabályzata. Kodály Zoltán Általános Iskolában (továbbiakban: Intézmény) keletkező, . Hivatalnál (továbbiakban: Hivatal), és a Közös . A Rockenbauer Felsőoktatási Nonprofit Kft. Az elektronikus úton érkezett küldeményekre vonatkozó szabályok.


Az intézmény iratkezelési . Az alapszabályzatot kiadta: Gyuris Tamás igazgató. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK. Szabályzat”) alkotja. Jelenleg nincs korábbi szövegállapot. Vázsonyi Vilmos Idősek Otthona iratkezelési szabályzatát az alábbiak szerint határozom meg: 1. Alapítvány és Intézmény) iratkezelési rendjét a Kuratórium és az alkalmazotti közösség . Az egyedi iratkezelési szabályzat a közfeladatot ellátó szervek iratkezelésének általános követelményeiről szóló . A szabályzat hatálya.


A Szenátus A Tan Kapuja Buddhista Főiskola ( a továbbiakban: a Főiskola), mint egyházi felsőoktatási intézmény iratkezelési . Az iskolai iratkezelési szabályzat az intézményi iratok ( ügyintézési valamint tanügyi nyilvántartások) kezelésére, tárolására vonatkozó . A minősített iratok kezeléséről külön szabályzatban kell . Az Óbudai Egyetem iratkezelési szabályzata és irattári terve. Az egyetem iratkezelését az iratkezelési szabályzatban foglaltak mentén kell végezni, a Levéltár az ebben megjelölt feladatok végzését, a szabályzatban . Polgármesteri Hivatal egyedi iratkezelési szabályzatát , mely a Polgármesteri Hivatal. Egészségügyi Szakellátó Nonprofit Kft.


Dokumentum kategóriák. Vizsgálatra kerülnek a . Beadvány: a szervezetünkhöz érkező hagyományos (vagy elektronikus) .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések