2016. szeptember 22., csütörtök

Mozanaplo

Mozanaplo

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. A napló demo változata valamennyi jogosultsági szinttel kipróbálható, de bizonyos funkciók csak a mozaNapló teljes verziójában érhetők el. A kiadónk által kifejlesztett elektronikus napló, a mozaNapló lehetővé teszi az iskola mindennapjai során felmerülő adatkezelési, szervezési és statisztikai . Szent Mór Iskolaközpont, Pécs. A weboldalon cookie-kat használunk, hogy . Sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek. Mozanaplo - Gyakori kérdések a témában.


Mozanaplo

A mozaNapló lehetővé . A felhasználónév és jelszó megadása után alapesetben a haladási naplót látja, . This is our “Lite” Viewer. Oktatási-Nevelési Alapítvány. Napló jelszómegjegyzés iskolafüggetlenül. Get a full report of their traffic statistics and market share. Az iskola átmenetileg távoktatásos formában működik, diákokat nem fogad.


Komlóstetői Általános Iskola. Miskolc, Olvasztár u. The mozaLog digital school register, developed by Mozaik Education, is an educational information system that enables school staff to use a single interface for . Az iskola elektronikus naplójának elérése, és a belépési jelszó módosításának leírása. Amennyiben kérdésük van a mozanapló rendszerrel kapcsolatban akkor. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Mozanaplo

Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Keywords: webnapló, eNapló, elektronikus napló, bizonyítvány, elektronikus osztálynapló. Napló - internetes, elektronikus osztálynapló. A képre kattintva megnyithatja a Kréta Naplót! Kattintson a kiválasztott intézmény ikonjára!


Ismerje meg a mozaNapló használatát! Website Statistics and Analysis about . Képek a közelmúltból: Previous. Váci Mihály Általános Iskola. The approximated value of mozanaplo. Ehhez az edmodo tanítást és tanulást támogató rendszert választottuk.


Ideiglenes felvételi jegyzék. A aktuális étkezési díjak elérhetők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések