2016. szeptember 14., szerda

Barcelona teszt f1 2020

Kevesebb mint fél órával az újraindítás után azonban ismét meg kellett szakítani a tesztnapot. Az F-es csapatok jövőre még kevesebb kilométert . Barcelona - Teszt eredmények az Eredmenyek. Két órával az első barcelonai teszt befejezése előtt Mercedes 1-a sorren az . Az átverésről szólt a Forma-1-es teszt - Hat nap alatt kiderülhetett volna,.


Folytatódnak az F-es tesztek , ők ülnek autóba szerdán. Továbbra sem mutat sokat a Ferrari a barcelonai F-es tesztelésen,. Az első barcelonai előszezoni teszt összesített adatai nem festenek jó. Csütörtökön folytatódik a barcelonai F-es tesztelés. Hat versenyző kezdi meg ma a munkát,.


Címkék: sportforma-fautósportferrari . Lewis Hamilton, a regnáló világbajnok volt a leggyorsabb a barcelonai teszt. Folyamatossan frissülő Formahírek, fhírek, világbajnokság. Február -án, pénteken, a barcelonai teszt utolsó napján a teszt vége előtt perccel adta ki. Nézd online a harmadik teszt napot! A Red Bull elégedett a barcelonai F-es tesztsorozat.


F: kész a téli program. A téli barcelonai tesztek alapján is a mezőny elejére volt várható mindkét ferraris pilóta. Az új csapatvezető téli kinevezése is azt a célt szolgálta . Az Fteljesen leállt a koronavírus- járvány, bár úgy volt, hogy június közepén a Kanadai Nagydíjjal . A barcelonai F-teszten járva nemcsak a versenypályán, mellette is. Espace-okat és Infinitiket nyúznak a barcelonai tesztek. Kubicáé a második barcelonai teszthét első napja.


Pos, Driver, Nationality, Team, Time, Laps. Valtteri Bottas, FIN, Mercedes AMG . Több gyártó jelezte a barcelonai kiállítástól való távolmaradását, a Realme viszont bemutatóra is készül. Ausztriában rajtolhat az F-es szezon?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések