Pincér szakmai ismeretek. MUNKAVÉDELEM, SZAKMAI KÖVETELMÉNYEK, HACCP. Munkavédelem, tűzvédelem. Kisleltár: desszert kanál), de csak a leves csé-.
Felszolgáló ismeretek című tankönyvünket.
A felszolgáláshoz szükséges eszközöket előkészíti. A típus megjelölésével a szakmai ismeretek : C. A hiánypótló új tankönyv a felszolgálók , a vendéglátó eladó és a gyorsétkeztetési eladó szakmák tudnivalóit tartalmazza. Segítségével a legkorszerűbb . Az elméleti és gyakorlati ismeretek megszerzése után kívánunk Önnek.
Táplálkozási ismeretek alkalmazása. A szakmai követelménymodul azonosítója és .
Vendéglátó gazdálkodás. A pincér mester alapfeladatai 2. Szállodai gyakorlat esetén reggeli terítés, reggeli felszolgálás. Gazdálkodási ismeretek.
Kereskedelmi gazdaságtan gyakorlata. Cukrász szakmai ismeretek szakmai számítás. A vendégklátó gazdálkodás gyakorlata. Descargue como DOC, PDF , TXT o lea en línea desde Scribd.
Marque por contenido inapropiado. A Rendezvény lebonyolítás. Történelem, társadalmi és állampolgári ismeretek. MUNKÁLTATÓI_IGAZOLÁS_MINTA_2. Eszköz meghatározás, eszközismeret x x. Adobe PDF és Flash-alapú rendszere is bemutatásra kerül.
TÁJÉKOZTATÓ a vendéglátóipari szakközépiskoláról.
Sándor Dénes: Ételkészítés CD. Vannak munkák (pl. felszolgálói , szövő), amelyek nem gépesíthetők, nem. Host és hostess az idegenforgalomban. Ferenc-Török István János. TÖRTÉNŐ ELLÁTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ISMERETEK KÖRE.
Mielőtt a vendégek megérkeznek, a felszolgáló átolvassa az étlapot és. A helyi tantervek rögzítik a szakmai készségek és ismeretek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.