2016. július 27., szerda

Felszolgáló ismeretek pdf

Pincér szakmai ismeretek. MUNKAVÉDELEM, SZAKMAI KÖVETELMÉNYEK, HACCP. Munkavédelem, tűzvédelem. Kisleltár: desszert kanál), de csak a leves csé-.


Felszolgáló ismeretek című tankönyvünket.

A felszolgáláshoz szükséges eszközöket előkészíti. A típus megjelölésével a szakmai ismeretek : C. A hiánypótló új tankönyv a felszolgálók , a vendéglátó eladó és a gyorsétkeztetési eladó szakmák tudnivalóit tartalmazza. Segítségével a legkorszerűbb . Az elméleti és gyakorlati ismeretek megszerzése után kívánunk Önnek.


Táplálkozási ismeretek alkalmazása. A szakmai követelménymodul azonosítója és .

Vendéglátó gazdálkodás. A pincér mester alapfeladatai 2. Szállodai gyakorlat esetén reggeli terítés, reggeli felszolgálás. Gazdálkodási ismeretek.


Kereskedelmi gazdaságtan gyakorlata. Cukrász szakmai ismeretek szakmai számítás. A vendégklátó gazdálkodás gyakorlata. Descargue como DOC, PDF , TXT o lea en línea desde Scribd.


Marque por contenido inapropiado. A Rendezvény lebonyolítás. Történelem, társadalmi és állampolgári ismeretek. MUNKÁLTATÓI_IGAZOLÁS_MINTA_2. Eszköz meghatározás, eszközismeret x x. Adobe PDF és Flash-alapú rendszere is bemutatásra kerül.


TÁJÉKOZTATÓ a vendéglátóipari szakközépiskoláról.

Sándor Dénes: Ételkészítés CD. Vannak munkák (pl. felszolgálói , szövő), amelyek nem gépesíthetők, nem. Host és hostess az idegenforgalomban. Ferenc-Török István János. TÖRTÉNŐ ELLÁTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ISMERETEK KÖRE.


Mielőtt a vendégek megérkeznek, a felszolgáló átolvassa az étlapot és. A helyi tantervek rögzítik a szakmai készségek és ismeretek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések