2016. július 11., hétfő

Adószám ellenőrzés név alapján

EUROPA – Az uniós adószámok ellenőrzésére szolgáló VIES rendszer: a. Amennyiben a lekérdezett tagállami közösségi adószámhoz név - és. Miért fontos az adószám ellenőrzés , lekérdezés. NAV adatbázisában Név alapján keresünk.


Online cégkereső: tevékenység, cím, cégnév , adószám szerint. Számla ellenőrzés adószám alapján. Tehát a cég ellenőrzése adószám alapján kifejezetten fontos! Vagyis automatikusan kiegészíti az adatokat, amikor elkezded a név begépelését.


Hogyan lehet az EU-s adószám érvényességét ellenőrizni ? Az ellenőrzést az alábbi linken található: VIES VAT Number Validation. Adja meg az egyéni vállalkozó nyilvántartási számát vagy az adószám első karakterét a lekérdezéshez! Adószám első számjegye. A közösségi adószámok érvényességét bárki ellenőrizheti az Európai Bizottság.


Miként ellenőrizheti az EU-s adószám érvényességét? Cégjegyzék Németország cégkeresö, termékkeresö, szolgáltatás, szakmai keresö árukeresö cég colist -keresö. EU adószám ellenőrzés EU közösségi adószámok érvényességének.


De nemcsak adóellenőrzés során szolgáltat hasznos információkat a VIES rendszer, hiszen. A cégnév és a telefonszám megadása nem kötelező, de bármilyen probléma esetén a kapcsolatfelvétel miatt ajánlott! Legtöbb esetben azért tudjuk a vállalkozás nevét.


Az adószám alapján további lekérdezési lehetőségeink vannak. A vevő által közölt adószám , illetve bizonyos esetben a név és a cím is, az uniós portálon keresztül közvetlenül is ellenőrizhető. Név és cégjegyzékszám (IČO) szerinti keresés. A szlovák Kft-ket és. Szlovák cég ellenőrzés - adószám ellenőrzése (magyar nyelven).


Az Európai Bizottság által kiadott lista alapján a tagállamok közösségi adószámának meghatározott formátuma van. Ha a civil szervezet neve alapján indít keresést, az elnevezés minimum 6 . Ez különösen akkor fontos, ha ÁFA visszaigénylésre kerül . Itt az „Új lekérdezés” gombra kattintva ki kell tölteni az adózó neve - adóazonosító - az adóalany neve , illetve adóazonosító jele vagy adószáma rovatokat. E-cégjegyzék adatok ( cégnév , telephely, adószám , tevékenységek). Statisztikai számjel lekérdezése. Közösségi adószám ellenőrzése.


A felület a székhelyek térképen való megjelenítését is lehetővé teszi. A teljes cégadatbázisban kereshet cégnév , cím, adószám és cégjegyzékszám alapján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések