2016. július 21., csütörtök

E kárbejelentő applikáció

Ha megtörtént a baleset, akkor az e - kárbejelentő applikáció segítségével pillanatok alatt elintézheti a kárbejelentést, akár a mobiltelefonjáról. A hagyományos Kék Sárga baleseti bejelentővel szemben . Az e - kárbejelentő applikáció ✔️ a jól megszokott kék-sárga baleseti bejelentő elektronikus változata. Talán egyszerűbb lesz a kárbejelentés, . Egy hét alatt kategóriájában Magyarország legnépszerűbb . Az új, online applikáció gyorsabb és átláthatóbb kárbejelentési folyamatot tesz lehetővé a károsultaknak. Az alkalmazás könnyen használható . E - kárbejelentő : egy hét alatt több mint hatvanezer letöltés!


Természetesen maga az applikáció továbbra is letölthető Androidra és iOS-re is. Digitális baleseti kárbejelentő applikáció. Play áruház, Apple Store) ingyenesen letölthető autós . Friss a jogsid és félsz külföldön vezetni?


Ne aggódj, kár esetén. Ezen kívül frissítésünk. A kommunikációs vezető elmondta: az applikáció leegyszerűsíti a . In the event of a motor vehicle accident, the E -Claimant will help you submit your. Elindult a digitális kárbejelentő applikáció. Már mobiltelefonjukon is intézhetik a baleset utáni adminisztratív teendőket.


Segítségével gyorsan és egyszerűen küldheti be a szükséges . Az BALESETI BEJELENTŐ mind a két jármű vezetője által történő gyors és egyszerű kitöltésének módszere, ennek az információnak a Biztosító Társaság felé . Ez az Apple iPadre és androidos tabletekre írt . MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége). Applikáció váltja fel a „kék-sárgát”: elindult az e - kárbejelentés a biztosítóknál,. Töltse le az Adobe Scan alkalmazást az App Store áruházból! Kárbejelentés indítása.


A könnyebb és gyorsabb kárbejelentés érdekében kérjük lépjen be a korábban aktivált regisztrációjának adataival! Elhangzott: ma még a biztosítók túlnyomó többségbe papír formátumban fogadja a kárbejelentéseket a károsultaktól. Népszerű a kárbejelentő alkalmazás.


Az ingyenes applikáció leegyszerűsíti a kárbejelentést , a papíralapú helyett online . A gyorsabb kgfb kárbejelentés és kárügyintézés előnyeit sokan megtapasztalhatják az E-kárbejelentő applikáció segítségével, hiszen mind . Ez az applikáció használatával elkerülhető, hiszen az alkalmazás . Play Áruház, Apple Store) ingyenesen letölthető autós . A kárbejelentő elérhető az ekar. Az applikáció leegyszerűsíti a kárbejelentést , a papíralapú helyett .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések