2016. július 26., kedd

Jogi asszisztens feor

Bírósági, ügyészségi, közigazgatási, közjegyzői, földhivatali és egyéb . Egyéb igazgatási és jogi asszisztens. Ide tartoznak a 364-es alcsoportból a máshová be. Megnevezés, Jogi asszisztens. Személyi asszisztens. A szervezeti egység vezetőjének, vezetésének kommunikációs, ügyviteli és dokumentációs tevékenységét végzi, a vezető . A jogi asszisztens felsőfokú szakképesítéssel végezhető foglalkozás.


Betölthető foglalkozások. Jogi Asszisztens állás és munka Magyarországon. Irodai szakmai irányító, felügyelő. Szakképzési évfolyamok. Az igazságszolgáltatásban jogi asszisztensi feladatok ellátása.


A szakmai követelménymodul . Kapcsolódó munkakörök:. FSZ képzés esetén a képzési OKJ száma. Adó- és illetékhivatali ügyintéző. Társadalombiztosítási és segélyezési hatósági . Ebbe a szakágazatba tartozik: - az egyik fél érdekének egy másik féllel szembeni jogi képviselete és védelme akár bíróság vagy más . Pécs-belvárosi könyvelőiroda, KÖNYVELŐIRODAI KÖNYVELŐI ASSZISZTENS ( KÖNYVELŐI ADMINISZTRÁTOR) MUNKATÁRSAKAT KERES teljes- vagy . Alkotmányjogi panasz iratminták.


Egyházak és egyházi jogi személyek nyilvántartása. Anyaggazdálkodó, felvásárló, Anyaggazdálkodó, anyagbeszerző. Beszerzési ügyintéző.


A képzés szabályozásának jogi háttere. Felsőfokú jogi asszisztens képzés Budapesten. FEOR száma FEOR megnevezése. Helyszín: Budapesti képzések.


Jogi portál és ügyvédi szaknévsor. Hatósági ügyintézők közgazdaságtan. Vám- és pénzügyőr államigazgatási ismeretek. Végrehajtó, adósságbehajtó. Oktatási asszisztens.


Jogi és társadalomtudományi foglalkozások. Az alapellátást végző pl. Gazdasági és jogi alapismeretek, -, -,.


A társaság, mint önálló jogi személy, cégneve alatt önállóan jogokat szerezhet és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések