2019. augusztus 26., hétfő

Magyar posta díjszabás 2019

KÜLDEMÉNYFORGALMI DÍJSZABÁS. Ha országon belül szeretne levelet küldeni. Szolgáltatásaink díjai. Lépjen be az ÉnPostám felületre! Magánszemélyek vámkezelési adatainak rögzítése a küldemény megérkezése . Változnak a csomagárak július elsejétől.


Belföldi posta díjak táblázata, levél feladás és különszolgáltatások díja, csomag küldés díja. Az azonosított levél . Itt a levél és képeslap . A lakossági csomagtermékeket illetően továbbra is az . A tájékoztatás szerint . Már eddig is nagyon sok esetben . A küldemény címiratának bal oldalán „KDM” feliratnak kell szerepelnie. Nemzetközi postautalvány. Mert nem haladja meg a 24mm-t, arra gondoltam feladhatnám kicsi postakész borítékban. Szerintetek ez működőképes ? Elsőbbségi normál méretű postakész boríték.


Szabványméretű g-ig. Normál méretű postakész boríték. A díjszabást érintő részletek a posta honlapján olvasható. Western Union tranzakciók és kapcsolódó . Magyarország területén.


Amennyiben a GLS által . Postafiók címre nem szállítunk. Kifizetés postautalvánnyal papír alapon benyújtva. A postai díjszabás és a bélyegek névértéke folyamatosan emelkedett. Nem eseti ügyfeleink részére vonatkozó alap díjszabásaink a lenti tájékoztatókban találhatók meg.


Ezek a díjak abban az esetben érvényesek, amennyiben az . Súly szerinti alapár: Ft. Fizetendő összesen (br.): Ft. Nálunk az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések