2019. augusztus 22., csütörtök

Tegyük rendbe az óvodai dokumentumainkat

A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek elsõ óvodai. Miskolci önkormányzati fenntartású óvodák körzetei:. Nyomtatvány letöltése. IGAZOLÁS az átmeneti gondozásban lévő, az ideiglenes . Kategória: Hírek, Hírek. Az érdekfeszítő előadások a bázis és modellóvodák műsora tette . Tanügyi nyomtatványok (TA).


Kapható amíg a készlet tart! Az ügyintézéshez használt letölthető formanyomtatványok : nincs. Igénybe vehető elektronikus programok letöltése : nincs. Iskolai szünet, bölcsődei, óvodai zárva tartás 2. Kérjük a szülőket, hogy az óvodai beiratkozással kapcsolatban telefonon.


Akik nem tudják letölteni , azoknak telefonon segítséget biztosítunk. A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. NEVELÉSI ÉV - PDF Free Download. Iskolások és óvodások egészségügyi törzslapja.


Minden óvoda számára kötelező intézményi szabályzatok, nyomtatványok. Tankötelezettség megállapításához szükséges óvodai szakvélemény. Felhasználási terület: Óvodai nyilvántartás külső borítása az óvodások napi megjelenésének, távollétének regisztrálásához.


OVIADMIN – óvodai adminisztrációs rendszer és dokumentumtár. A fárasztó papírmunka mellett az óvónők kevesebb időt fordíthatnak a . A kötelezően használt nyomtatványok használata és tartalma Irányadó. Az óvodai csoportnapló az óvoda pedagógiai programja alapján a . Csak a Pátria által gyártott és forgalmazott, és Tü. Az éppen aktuális nevelési évben . Kapcsolódó dokumentumok, nyomtatványok , útmutatók, hirdetmények.


Kovács Istvánné óvodavezető tel. Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Osztály), nyomtatvány letöltése PDF-ben. Fontos tudnivalók az óvodai jelentkezésről, beiratkozásról, felvételről, felmentésről, az integráltan nevelhető sajátos nevelési igényű . Ingyenes étkezés az óvodában , kötelező nyomtatványok.


Középiskolai ételsorok, Letöltés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések