2018. május 22., kedd

Sportorvosi kérdőív 2019

Volt-e valamilyen betegsége korábban? Letölthető dokumentumok. Amennyiben korábbi sportorvosi vizsgálat alkalmával ezt a kérdoívet már kitöltötte, kérjük, hogy válaszai az azóta eltelt idoszakra vonatkozzanak!


SPORTORVOSI IGAZOLÁS. Sportorvosi igazoláshoz kérdívet kell kitölteni. Kérjük, hogy a kérdőívet a sportorvosi vizsgálat előtti napokban töltse ki – év alatt szülői segítséggel -, és a.

A sportoló teljes neve: születési hely, idő:. A kérdőív gondos - év alatt szülői segítséggel történő - kitöltése lehetővé teszi az . Rendelési idő: H-P: 18. Pályaépítési helyzetkép.


Minden orvos csak a következő rendelési napjára, egy héttel későbbre ad időpontokat. Ha ez a nap betelik, . Minden sportorvosi vizsgálat első lépése a vizsgálati kérdőív kitöltése, amelyet az alábbi. Kérik, hozzák magukkal: TAJ kártya, lakcím kártya.

Az anamnézis felvétele a sportorvosi vizsgálat egyik legfontosabb része. Sportolói kérdőív sportorvosi vizsgálathoz. Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy továbbra is kedden, szerdán, csütörtökön van . Információk az OSEI által szervezett sportorvosi tanfolyamról.


Az időszakos sportorvosi vizsgálat szakmai tartalmát az OSEI szakmai irányelvei. Sportágtól függetlenül a sportorvosi alkalmassági és szűrővizsgálat kötelező elemei: anamnézis felvétele (egységes kérdőív alapján) fizikális . Magyar Kajak-Kenu Szövetség. Kérek Mindenkit, figyelmesen olvassa el és töltse ki a versenyengedély-kérőlap és sportorvosi kérdőív minden . Licencigénylő - szponzorlicenc versenyzők számára.


Versenyezni csak érvényes . Mi történik a sportorvosi rendelőben? Minden vizsgálat alkalmával kötelező kitölteni a sportorvosi vizsgálati kérdőívet. Gyorsabban végeztek, ha azt jóelőre kitöltitek!


Szabolcsi Sólymok All Rights Reserved. KERÜLETI TORNA ÉS VÍVÓ EGYLET. BLSZ FUTSAL UBAJNOKSÁG. Kőzúzó utcai sporttelep.

Triatlon leigazolási lap, versenyengedélykérő lap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések