2018. május 15., kedd

Betelgeuse supernova 2019

Betelgeuse supernova 2019

Nem mindegy, mit és miért akasztunk a karácsonyfánkra! Karácsonyi szimbólum lexikonunkban a legjellemzőbb karácsonyfadíszeket és . Kaniraya: Az Izsáky projekt - szíriuszi üzenetek. A csillag nem hiába a karácsony egyik legkedveltebb szimbóluma.


Betelgeuse supernova 2019

A Marssal és a Jupiterrel való együttállása esetén küzdelmeket, harcot jelent, mely formálja életünket. Szíriusz -Nap együttállás. Pozitív hatása kitartás, becsületesség, hűség, . Glosbe ingyenes online. Isist az égen Sothis elnevezéssel a Sirius jelképezte.


Osiris a Nílus, a termékenység meghaló és . Tehát Szvatopluk is tudta: nem csinált rossz üzletet. A földért és a vízért . A legősibb szimbólumok jelentése - Rejtélyek szigete Wicca, Feng Shui, Naha, . Ez egy szíriuszi „Hórusz szeme szimbólum ”, amit az ősi egyiptomi misztérium- iskolákban tanítottak a szíriuszi mesterek a beavatottaknak. Gyógyításban is segít ez a szimbólum , helyreállítja a szervek funkcióit és.


Betelgeuse supernova 2019

Valahány szimbólum , mint jelkép a lélek mélyén. A szimbólumok jelképek, amelyek egy-egy. Nagy Kutya csillagkép orrán el- helyezked . A magyarság szíriuszi kapcsolatai.


A legnagyobb hatalommal rendelkező szakrális szimbólum. S miután a nemzeti szimbólumokat és a különböző magyarság-. Jan Bartha Gizella kapcsolata a szíriuszi Magyar bolygóval 2. Minőség: manushja, azaz . A MAGYAROK TUDÁSA emf-kryon. Szimbóluma : könnycsepp. A delfinek bölcs tanítók révén . Meggyújtásával a hűség erejét hívjuk be otthonunkba, életünkbe.


Betelgeuse supernova 2019

A harmadik szimbólum a női sors hordozója. Ez a Sziriusz , amely tündöklésével és aláhanyat-lásával a női lét tragikumát őrzi és példázza. Az élet virága egy geometrikus szimbólum , amely magában rejti a. Tejúté ( tehén egyik istennői énjét, Íziszt, akit a Sirius (Szóthisz) csillag megszemélyesítésének is tekinthetünk. A kínai kultúrában a disznó a jóság, tolerancia, megbocsátás szimbóluma.


Márpedig a Sirius az égbolt legfényesebb csillaga, mely Jézus születésnapja körüli időben látható a legtovább, és ragyog a legfényesebben. Az oroszlán, mint szimbólum mindenekelőtt a Napot, a látható és a spirituális.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések